Bugün, 19 Mart 2024 Salı

En büyük Vasiyeti Gerçekleşiyor...

Merhum Bilge İnsan Mehmet Erdemoğlu´nun evlatlarına vasiyeti olan Fakülte bugün resmen açılıyor. Özellikle Eğitim alanında Besni´ye kazandırdığı eserlerinin en büyüğü olan Mühendislik Mimarlık Fakültesinin açılışı ile Besni´nin de bir büyük hayali gerçek

GÜNDEM 25.10.2018 18:23:59 0
En büyük Vasiyeti Gerçekleşiyor...

Erdemoğlu Ailesi eğitim yatırımlarına bir yeni halka daha ekliyor. Yapımı tamamlanan ve bu yıl ilk öğrencilerini kabul eden Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 26 Ekim Cuma günü (Bugün) açılışı yapılıyor. Besni İlçesinde 625 dönüm alan üzerine kurulan Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde 4 adet amfi derslik, 3 adet atölye, 4 adet stüdyo çalışma alanı, 2 adet bilgisayar laboratuvarı ve dört adet derslik ile idari bölümler yanı sıra, kütüphane, toplantı ve seminer salonu gibi sosyal donatılarda bulunuyor.

Yapımı tamamlanan Adıyaman Üniversite Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin açılışı 26 Ekim Cuma günü saat 14´te yapılacak. Erdemoğlu Ailesinin eğitim yatırımlarının en büyüğü ve en önemlisi olan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi bu yıl ilk öğrencilerini aldı. Besni ilçesinin gelişimine önemli katkı sağlayacak olan Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin, Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun en büyük hayali olduğunu belirten Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu merhum babalarının en önemli hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

İbrahim Erdemoğlu ?Rahmetli Babamızın eğitim konusundaki hassasiyeti ve bize verdiği emirler doğrultusunda eğitime yatırımlarımızı imkânlar ölçüsünde aralıksız sürdürüyoruz. Babamızın ve bizlerin doğup büyüdüğü bu topraklarda bir fakülte açmanın gururunu yaşıyoruz. Erdemoğlu Ailesi olarak, ülkemizin yarınları olarak gördüğümüz gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmayı en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Eğitime yatırımlarımız kapsamında, şirketimizin doğduğu topraklar olan Adıyaman Besni' de Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi inşa ederek gençlerimizin eğitimine destek vermeyi amaçlıyoruz. Fakültemizin açılışını 26 Ekim 2018 tarihinde saat 14.00´da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tüm halkımızı açılış törenimize bekliyoruz? dedi.

Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin Besni İlçesinde 625 dönüm alan üzerine kurulduğu,  4 adet amfi derslik, 3 adet atölye, 4 adet stüdyo çalışma alanı, 2 adet bilgisayar laboratuvarı ve dört adet derslik, idari bölümde dekan ve dekan yardımcıları odası, 28 adet öğretim üyesi odası, fakülte sekretaryası, ofis, öğrenci işleri,  kütüphane, toplantı ve 2 adet seminer salonu, kafeterya  gibi sosyal donatılardan oluştuğu bildirildi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER