Engelliler Günü Etkinliklerle Kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Besni Gönüllü Engelliler Derneğinin düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlandı.

GÜNDEM 5.12.2017 18:18:27 0
Engelliler Günü Etkinliklerle Kutlandı

Belediye Düğün Salonunda yapılan programa İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Besni Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Mustafa Orhan, Müdür Yardımcısı Hasan Sabak, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, BEGED Başkanı Mustafa Öncel ve dernek üyeleri katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan BEGED Başkanı Mustafa Öncel; ?Toplum içinde onurlu, etkin ve eşit bir rol üstlenmek engelli-engelsiz bütün insanların hakkıdır.

Engelli kardeşlerimin daha müreffeh yaşamaları, üretken ve aktif fertler olarak toplum hayatında yer almaları, yetenek ve birikimleri doğrultusunda yönlendirilmeleri ve hayatın her alanında varlık göstermeleri toplumsal zenginliğimizin daha da artmasını sağlayacaktır.

Engelli olmak üretime engel değildir, yeter ki fırsat verilsin. En büyük engel sevgisizliktir. Engelsiz bir dünya için el ele verelim.

Bütün engelli kardeşlerimizin gününü kutluyor programımıza iştirak eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer birer konuşma yaparak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

Program günün anlamına uygun şiirlerin okunması ve dernek tarafından hazırlanan gösterilerin sergilenmesi ile son buldu.

Programda ayrıca Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı´nın gönderdiği tekerlekli sandalyeler törenle engelli vatandaşlara verildi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor