ERDEMOĞLU BESNi´DEKi YATIRIMLARI iNCELEDi

Besni´nin hayırsever işadamlarından Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu Besni´ye gelerek bir dizi incelemede bulundu. Özellikle yapımı devam eden yatırımları inceleyen Erdemoğlu, imkanlar dahilinde hizmete devam edeceklerini söyled

GÜNDEM 19.01.2021 12:00:59 0
ERDEMOĞLU BESNi´DEKi YATIRIMLARI iNCELEDi

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu´na ziyaretleri sırasında İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel eşlik etti.
Ziyaretlerine ilk olarak 15 Temmuz Şehitleri Mahallesi´nde yapımına başlanan Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi inşaatını inceleyerek başlayan Erdemoğlu daha sonra Aşağışehir Süphane mevkiindeki köprü inşaatını inceleyerek devam etti.
Ardından Besni OSB´yi ziyaret eden Erdemoğlu burada yaptığı açıklamada, ellerinden geldiğince imkanlar dahilinde Besni´ye hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirerek, mevcut yatırımlarına ek olarak yeni bir istihdam olanağı da sağlayacaklarının müjdesini verdi.
Daha sonra Sofraz Anıt Mezarlarını ve yapımı tamamlanan Kızilin köprüsü ile kanyonunu gezen Erdemoğlu ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı. Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan İlçe Kaymakamı Nazlı Demir ise; ?Erdemoğlu Ailesi ülkenin dört bir yanına, Adıyaman ve bilhassa doğup büyüdükleri yer olan Besni ilçemize yaptıkları yatırımlarla, sağladıkları istihdam olanaklarıyla, insanlarımıza faydalı olabilmek ve hizmet etmek adına birçok eser kazandırmışlardır. Özellikle okullar, yurtlar, camiler, taziye evleri, sağlık ocakları, fakülte binası, Fen Lisesi, son olarak ta 24 Derslikli Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi ve köprü inşaatı ile adını sayamayacağımız daha birçok eser nedeniyle herkesin sevgisini ve takdirini kazanmış olan Erdemoğlu Ailesi´ne ilçemize yaptıkları bu önemli yatırımlarından dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor