Erdemoğlu Cami ve Taziye Evi Eğitim Bayramında açılacak

Hayırsever Bilge insan Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun sağlığında hizmete açtığı Çat Mahallesi eski Hastane karşısındaki Erdemoğlu Camisine yaptırılan Ek bina ve Taziye evinin açılışı Eğitimi Bayramında yapılacak.

GÜNDEM 31.08.2018 13:24:15 0
Erdemoğlu Cami ve Taziye Evi  Eğitim Bayramında açılacak

Bayram Programı genişliyor

28-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 20. Besni Eğitim Bayramının programında Mehmet Erdemoğlu Cami ek binası ve Taziye evinin de açılışı yapılacak. Hayırsever Bilge insan Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun sağlığında ilçemize kazandırdığı eserlerin başında gelen Çat Mahallesi eski Hastane karşısındaki Erdemoğlu cami, zamanla kapasite açısından yetersiz kalmaya başlamıştı. Merhum Erdemoğlu´nun oğlu Hayırsever insan Ali Erdemoğlu tarafından geçtiğimiz yıl caminin genişletilmesi kararı alınmış ve çalışmalar başlamıştı.

Cami alanı 2 kat büyütülürken, bodrum kat ise Taziye evine dönüştürüldü. Cami ek binası ile zemin kattaki Taziye evinin açılışının Eğitim Bayramı programına alınacağını söyleyen Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, Aile olarak Camiyi ve taziye evini Eğitim Bayramında açılışını yapma kararını hem BEV hem de Kaymakamla istişare ettiklerini, Bayramın 1. Günü Cuma namazı çıkışında Caminin ve Taziye evinin açılışını yapmak istediklerini söyledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor