ERDEMOĞLU EN ZENGİN 31. AİLE OLDU

Gaziantep ve Adana´da önemli yatırımlarıyla dikkat çeken ve eğitim alanında hayırlarıyla bilinen hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Ailesinin sahibi olduğu Erdemoğlu Holding Ekonomist dergisinin en zengin 100 ailesi arasına 31. Sırada girdi. Holding Yöne

GÜNDEM 13.11.2019 10:23:39 0
ERDEMOĞLU EN ZENGİN 31. AİLE OLDU

?SERVETİN SINIRI YOKTUR MÜKÂFATI VARDIR?

Türkiye´nin en zengin kişi ve ailelerini listelendiği ?En Zengin 100 Araştırması´nın sonuçları açıklandı. Bu yıl 16´ncısı yapılan araştırmaya göre Besni´nin gururu Erdemoğlu ailesinin sahibi olduğu Erdemoğlu Holding listeye 31. Sırada girdi.
Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, bu başarının Gaziantep ve bölgesine ait olduğunu dile getirdi. Halı sektörünün yanı sıra farklı sektörlerde de yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini ifade ederek ülke ekonomisine, istihdamına katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade eden Erdemoğlu, ?Halı sektöründeki dünya liderliğimiz yanında yaptığımız diğer yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz. İhracat olmazsa olmazımızdır. Rahmetli babamızın bizlere yol gösteren birçok sözleri vardı. Servetin sınırı yoktur mükâfatı vardır diye bize öğüt vermiştir. Bizlerde onun açtığı bu yolda gücümüzün yettiği, imkânlarımızın el verdiği oranda ülkemize, devletimize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız sürece de babamızın bu emrini sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız? dedi.


Anahtar Kelimeler: ERDEMOĞLU ZENGİN AİLE OLDU

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor