Erdemoğlu Holding A.B.D.de halı yatırımı yapmayı planlıyor

GÜNDEM 15.01.2014 16:51:18 0
Erdemoğlu Holding A.B.D.de halı yatırımı yapmayı planlıyor

06 Ocak 2014 tarihli benimde abonesi olduğum Dünya gazetesinde yukarıdaki başlığı görünce inanın çok mutlu oldum ve çokta gururlandım Son günlerde reklamlarda izlediğimiz gibi bu gurur tüm Türkiye’nin evet yerinde bir söz dür gerçektende bu gururu başta tüm Besnililerin ve tüm Türkiye’nin bir gururdur.

Gurur duymamak elde mi bir Besnili olarak eski Besni’den (Aşağı şehir)  tahta tezgâhlar ile başlanılmış tekstil (savan)  bu gün dünyanın zirvesi sayılan bir ülkeye halı yatırımı yapmak tabiî ki hepimizi gururlandırmıştır.

Dünya gazetesine ilk sayfasına manşet olan bu haberi görünce ofisimde bulunan misafirlerime heyecanla okudum onlara holdingin serüveni hakkında bildiğim kadar bilgi aktardım.

İnşallah son teknoloji ile donatılacak bu yatırım başta ERDEMOĞLU Holdinge ülkemize milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Aynı gazetede Besni’ye Mimarlık Fakültesi ve Anadolu kız meslek lisesi de yaptırılacağını okudum. Allah kendilerinden razı olsun, Düşüne biliyor muyuz eğitim camiasın dada bu ismin geçmesi Türkiye nin belki dünyanın birçok yerlerinden buraya mimarlık mühendislik eğitimi almaya gelecek gençler arasında bunların ileriki yıllarında mezun olduğu fakülteyi hatırladıkça söz konusu oldukça Besni isminin ve Erdemoğlu isminin yaşaması insanı şimdiden düşündükçe heyecanlandırıyor.

Evet, bu yatırımlar tekrar ediyorum başta Erdemoğlu Holdinge ve onun cefakâr –vefakâr ortaklarına tüm Besnililere ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olması dileğimle.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor