ERDEMOĞLU HOLDİNG’TEN GURURLU BİR AÇILIŞ DAHA

GÜNDEM 2.11.2014 14:16:08 0
ERDEMOĞLU HOLDİNG’TEN GURURLU BİR AÇILIŞ DAHA

Besni’mizin ve ülkemizin gurur Erdemoğlu Holding (Merinos) 27 Ekim pazartesi günü Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Güvenevler mahallesinde hepimizin gurur duyacağı Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını yaptı.

Davetli olarak katıldığımız program dolayısıyla Gaziantep ilimize giderken girişte 1milyon 845 bin tabelası karşımıza çıkıyor. Büyükşehir yasası dolayısıyla mücavir alan sınırı genişlediğinden Gaziantep ili, ilçeleri, beldeleri ve köyleri ile hep birlikte hesaba katılıyor.

Açılışın yapılacağı mekana geldiğimizde gururumuz bir kez daha katlanıyor. Ali, İbrahim ve Mahmut Erdemoğlu kardeşler ile Mustafa Erman davetlileri okulun girişinde karşılayarak herkesle tek tek ilgileniyorlar.

Modern bir görüntüye sahip olan okul kıskandıracak güzellikte ve dizaynda yapılmış. 18 derslik,  9 laboratuvar, 9 atölye, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane ve 9 ayrı bölümü bulunan okul, rehberlik ve yönetim birimlerinden oluşuyor. Ayrıca okul arazisi içinde uygulama anaokulu, tören alanı ve peyzaj düzenlemesi yapılmış yeşil alanlar da bulunuyor.

Yoğun ve coşkulu bir katılım var.

Açılış programına geçildiğinde ilk konuşmayı il milli eğitim müdürü Celalettin Ekinci yaptı. Sonra Erdemoğlu ailesi adına söz alan Erdemoğlu Holdink yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu “Eğitime verilen her desteğin ülkemizin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu biliyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni, gençlerimizin kaliteli bir eğitim ortamından ve olanaklarından en iyi şekilde yararlanmaları ve geleceğe umutla bakabilmeleri amacıyla hizmete sunduk. Bu bakış açısıyla, Türkiye’den kazandığımızı Türkiye’nin geleceğine kazandırmaya ve geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Erdemoğlu Holding olarak eğitimde fırsat eşitliği konusunu son derece önemsediklerini belirten İbrahim Erdemoğlu, babamız rahmetli Mehmet Erdemoğlu’nun bize aşıladığı en temel ilke eğitimdi. Biz de bu ilke doğrultusunda Türkiye’nin değişik yerlerinde eğitim yatırımları yaptık. Bu güne kadar 9 okul ve birçok öğrenci yurdu yaptırarak toplumumuzun hizmetine sunduk. Ayrıca her yıl 400 öğrenciye burs vererek eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. Eğitime yaptığımız yatırımlar, 50 milyon TL’yi buldu. Son olarak geçtiğimiz aylarda Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi’nin temelini attık. Bu eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan Gaziantep Şehitkamil Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’de bu bölgeye armağanımızdır” dedi. Eğitim alanında projelerinin her zaman devam edeceğini açıklayan Erdemoğlu, ayrıca Adıyaman’ın Besni ilçesinde bölge insanının ihtiyaçlarına yönelik olarak sosyal tesisler ve sağlık ocağı inşa ettiklerini, geçtiğimiz günlerde de Gaziantep’te yaptıracakları cami için protokol imzaladıklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra söz alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Vali Erdal Ata’da Erdemoğlu ailesinin yaptığı Erdemli yatırımlardan bahsederek gururumuza gurur kattı.

Gurur Erdemoğlu Holding’in ve gurur Besni’li olarak hepimizin.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor