Erdemoğlu ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Bu zamana kadar yaptıkları hayır işleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Ali Erdemoğlu, son olarak ilçe merkezindeki tüp-gaz işletmelerinin veresiye defterleri ile iki fırın ve bir bakkalın veresiye defterini satın alarak toplamda 145 bin TL olan iht

GÜNDEM 11.05.2020 13:50:17 0
Erdemoğlu ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Geçmişten bugüne yaptıkları gerek iş olanakları gerekse de hayır işleriyle ilçemizin önde gelen ailelerinden olan Erdemoğlu Ailesi, koronavirüs dolayısıyla zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde Besni´de ihtiyaç sahiplerini yine unutmadı.

Son olarak hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Erdemoğlu Besni´deki tüp-gaz işletmeleri ile iki fırın ve bir bakkalın veresiye defterlerini satın alarak  borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşların yüzünü güldürdü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen; ?Türkiye genelinde başlatılan ?Biz bize yeteriz? kampanyası dahilinde ihtiyaç sahiplerini gözetmek adına Besni´de de bu faaliyeti hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu devam ettirdi.

Memleketimizin büyüğü, değerli işadamımız Ali Erdemoğlu, sağ olsun ilçemizde tüp ve gaz alanında faaliyet gösteren esnaflarımız ile iki fırın ve bir bakkalın veresiye defterlerini satın alarak borcu bulunan vatandaşlarımızın borçlarını ödemiştir. Kendisine Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Besni halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor