Erdemoğlu ilçe stadyumunda incelemede bulundu

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu yapımı büyük ölçüde tamamlanan ilçe stadyumunda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNDEM 6.05.2021 16:44:07 0
Erdemoğlu ilçe stadyumunda incelemede bulundu

Yaklaşık 6 aydır yenileme çalışmaları devam eden 36 yıllık şehir stadyumunun çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Geçtiğimiz Çarşamba günü Besni´yi ziyaret eden hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu da çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan stadyumu ziyaret ederek incelemelerde bulunarak Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel´den bilgiler aldı.

Erdemoğlu´nun incelemeleriyle ilgili açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; ?Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu, İlçe Kaymakamımız Nazlı Demir ve Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan yapımı büyük ölçüde tamamlanan Besni İlçe Stadyumunu ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Stadyumumuzda yapılan çalışmalar misafirlerimiz tarafından büyük beğeni topladı. Besni´de eğitimden- sağlığa, ibadetten-hayıra, sanattan - spora her alanda imzası olan hayırsever İş insanı Ali Erdemoğlu´na, İlçemizde göreve başladığı günden itibaren bizlere her zaman destek olan ve pozitif yönde motive eden ayrıca yaptığı çalışmalarla İlçe halkının büyük beğenisini toplayan Kaymakamımız Nazlı Demir´e ve kitaplarda yazan STK başkanlığı tanımına gerçek manada uyan, İlçemizdeki tüm güzel oluşumların içerisinde yer alan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan başkanıma nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Özellikle son yıllarda İlçemizde yapılan ve yapılması planlanan spor yatırımlarında büyük emekleri olan Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş´e Besni adına teşekkür ederim? dedi.

Erdemoğlu´na incelemeleri sırasında Besni Kaymakamı Nazlı Demir ve Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan eşlik etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor