Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ERDEMOĞLU TÜRKİYE´NİN EN ZENGİNLERİ ARASINDA

Amerika´nın önde gelen iş dergilerinden olan FORBES, dünyanın ve Türkiye´nin en zengin insanlarını açıkladı. Besnili hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve Başkanvekili Ali Erdemoğlu da açıklanan listede ye

GÜNDEM 7.04.2021 13:48:47 0
ERDEMOĞLU TÜRKİYE´NİN EN ZENGİNLERİ ARASINDA

FORBES 35´İNCİ KEZ EN ZENGİNLERİ AÇIKLADI

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, dünyanın en zenginlerini açıkladı. Türkiye´den 26 isim listeye girdi, Yıldız Holding patronu Murat Ülker Türkiye´deki en zengin kişi oldu, Ülker´i Cumhurbaşkanlığı Sarayı´nı yapan Rönasans Holding patronu Erman Ilıcak izledi.

Milyarderler Listesi´nde bu yıl rekor sayıda isim yer alırken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen milyarderlerin toplam serveti 5 trilyon dolarlık artışla 13,1 trilyon dolara ulaştı. Forbes´un bu yıl 35´inci kez yayımladığı Milyarderler Listesi´ne göre, salgın sürecinde milyarderlerin sayısı 660 kişi artarak 2 bin 755´e yükseldi. Listeye bu yıl 493 yeni isim girdi.

Dünyanın en zenginlerinin toplam serveti ise bu yıl 5 trilyon dolarlık artışla 13,1 trilyon dolara ulaştı. Avrupa´nın milyarderlerinin de toplamda bir yıl öncesine göre 1 trilyon dolar daha zengin olduğu belirtildi.

Jeff Bezos listenin zirvesin´deki yerini korurken, Elon Musk çok yüksek bir servet artışıyla listenin ikinci sırasında yer aldı. Listeye Türkiye´den giren isimler de dikkat çekti.

ERDEMOĞLU AİLESİ GURURLANDIRDI

Dünyada, toplam 2674 kişinin bulunduğu listede, İbrahim Erdemoğlu 1580. sırada, Ali Erdemoğlu ise, 1750. sırada yer aldı. Türkiye sıralamasında ise İbrahim Erdemoğlu 2 milyar dolarlık serveti ile 10. sırada yer alırken, Ali Erdemoğlu ise listede 1.8 milyar dolarlık servetiyle 12. sırada yer aldı.

Bu zamana kadar yaptıkları hayır işlerinin yanı sıra Erdemoğlu Holding bünyesinde bulunan birçok firma ile hem insanlara iş kapısı hem de ülke ekonomisine umut olan Erdemoğlu Ailesinin listede yer alması da gurur kaynağı oldu.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER