ERDEMOĞLU İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İlçemizin hayırsever ailelerinden Erdemoğlu Ailesi, Besni’de ihtiyaç sahibi 2 bin 100 kişiye et dağıttı.

GÜNDEM 3.12.2021 15:27:00 0
ERDEMOĞLU İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

30 yılı aşkın süredir Türkiye´nin dört bir yanında yarattıkları iş olanakları ve ülke ekonomisine sağladıkları katkının yanı sıra hayır işlerine de büyük önem veren Erdemoğlu Ailesi zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.
Yaptıkları yardımlarla vatandaşların gönlünde her zaman taht kuran Erdemoğlu Ailesi son olarak ihtiyaç sahibi 2 bin 100 kişiye dağıtılmak üzere 6 bin 100 kilo et gönderdi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu; 1989 Yılından beri düzenli olarak yaptığımız yardımlarımızı sürdürüyoruz. Besni´de ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi titiz bir çalışma sonucu belirleyerek yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yardımlarımız Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı aracılığı ile yapılmakta ve kendilerine bizzat teslim edilmektedir. Doğup büyüdüğümüz Besni´ye ve hemşerilerimize her noktada hizmet etmek bizim için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Besni ve hemşerilerimiz adına ihtiyaç ve yardım noktasında ne talep gelirse gelsin elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Yardımlarımız imkanlar ölçüsünde bundan sonrada devam edecek” dedi.
Yardımlar sonrası Erdemoğlu Ailesine teşekkür eden vatandaşlar ise; “İlçemizin hayırsever Ailelerinden Erdemoğlu Ailesine zor günler geçirdiğimiz şu günlerde gösterdikleri büyüklükten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah birlerine bin versin. Dualarımız her zaman onların üzerindedir” dediler.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor