Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdemoğlu ve Kaymakam Partal’dan Ziraat Odasına hayırlı olsun ziyareti

.

GÜNDEM 21.01.2023 17:00:00 0
Erdemoğlu ve Kaymakam Partal’dan  Ziraat Odasına hayırlı olsun ziyareti

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu ve Besni Kaymakamı Çağlar Partal geçtiğimiz aylarda Haci Reşit Camii altındaki yeni hizmet binasına taşınan Besni Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Daha önce Bakırcılar Çarşısı civarındaki oda binasında faaliyetlerini yürüten Besni Ziraat Odası Başkanlığı, Haci Reşit Camii arkası, Özel İdare Müdürlüğü yanındaki yeni hizmet binasına taşındı. Üç katlı olarak günümüz modern mimari teknikleriyle yapılıp çiftçilerin hizmetine sunulan yeni hizmet binasının iç tefrişatının büyük bölümü esnaf odasında olduğu gibi yine hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından yapıldı. 

Ziraat Odasının yeni hizmet binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Erdemoğlu ve Besni Kaymakamı Çağlar Partal, oda başkanı İsmail Sümer’den bilgiler aldı. Yeni hizmet binasını gezen heyet bu yerin çiftçiler için daha ferah ve modern bir yapı olarak hizmet verecek olmasından mutluluk duyduklarını dile getirdiler. 

Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer ise ziyaretinden ve odaya desteklerinden dolayı hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu ile beraberinde gelen heyete teşekkürlerini iletti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER