ERDEMOĞLU´NDAN BESNi´YE 24 DERSLiKLi ANADOLU LiSESi

Yıllardır yaptıkları hayır işleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Erdemoğlu Ailesi, bunun yanında eğitim hizmetlerine de desteğini eksik etmiyor. Yaptıkları sayısız esere bir yenisini daha ekleme kararı alan hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, bu ke

GÜNDEM 13.11.2020 16:52:25 0
ERDEMOĞLU´NDAN BESNi´YE 24 DERSLiKLi ANADOLU LiSESi

YER TESPİTİNDE BULUNDULAR

İlçemize sayısız eser kazandıran Erdemoğlu ailesinden hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 24 derslikli Anadolu Lisesi yaptırılacak.
Yapılacak olan inşaat ile ilgili yer tespitinde bulunmak amacıyla Besni Kaymakamı Nazlı DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu ve Metropol İnşaat Firma Yetkilisi Melih Meriç 15 Temmuz Mahallesinde incelemelerde bulundu.
Yapılacak olan okul ile ilgili memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?Öncelikle hali hazırda ilçemizde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde çeşitli alanlarda yardım ve hayır işleri devam eden Erdemoğlu ailesi önceliği olan " İnsan" düsturu ile yeni bir okul inşaatına başlayarak İnsan önceliğini devam ettiriyor? dedi.

DEMİREL: ERDEMOĞLU İLÇEMİZİN EN BÜYÜK ŞANSI OLMUŞTUR

Yapılacak olan okulun Aysel Erdemoğlu adına yapılacağını aktaran Demirel şöyle devam etti; ?İlçemiz Kaymakamı Sayın Nazlı Demir´in de katkıları ile yapmış olduğumuz girişimler sonucunda yaptırılma sözünü almış olduğumuz, Aysel Erdemoğlu Hanımefendi adına yapılacak olan Anadolu Lisemiz 15 Temmuz Mahallesindeki lise sorunumuzu çözecek bu sorunun çözümü ile ilçemiz eğitimine rahat bir nefes aldıracaktır. Rahmetli Mehmet Erdemoğlu´nun tarih sayfasında yer almış olan " İnsan felsefesini" yaşatan evlatlarının babalarının izinden gitmesi, ihtiyaç duyulduğu anda ellerini uzatmaları ve ilçemize kol kanat germeleri de ilçemizin en büyük şansı olmuştur? şeklinde ifade etti.
Besni´yi daha güzel ve eğitimde sorunlarını tamamlamış bir memleket olacağı günlerin beklediğini kaydeden Demirel; ?Besni´de eğitime ve her alanda yapmış olduğu katkılardan ve özellikle Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi müjdesinden dolayı Erdemoğlu ailesinin çok kıymetli üyesi Sayın Ali Erdemoğlu Bey´e ve Kıymetli Erdemoğlu ailesine şükranlarımı sunuyorum. Ailesine ve ilçemize bu yaşam felsefesini kazandıran ebediyete intikal etmiş Mehmet Erdemoğlu amcamıza da Yüce Allah´tan rahmet diliyorum? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor