ERDEMOĞLU´NDAN BESNİ´YE YENİ MYO BİNASI MÜJDESİ

Erdemoğlu Ailesinden Besni´ye yeni yatırımlar müjdesi geldi. Aile, Fakülte yerleşkesine yeni MYO binası, 50 dairelik iki blok halinde lojman, Kapalı spor salonu, açık Basketbol sahası ve tenis kortu yaptıracak. Erdemoğlu holding Yönetim Kurulu başkan veki

GÜNDEM 23.02.2021 11:31:09 0
ERDEMOĞLU´NDAN BESNİ´YE YENİ MYO BİNASI MÜJDESİ

MYO, GEÇİCİ OLARAK FAKÜLTE BİNASINA TAŞINACAK

Hayırsever Hemşerimiz Erdemoğlu Holdingi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Erdemoğlu, ilçemize yeni bir eğitim yatırımı müjdesini verdi. Erdemoğlu, Besni Meslek Yüksek oluna Mehmet Erdemoğlu Mühendislik-Mimarlık Fakültesi yerleşkesinde yeni bir bina yapacaklarını söyledi. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Turgut, Ali Erdemoğlu ve İbrahim Erdemoğlu´nu ziyaret ederek, başta Mimarlık Fakültesi ve Besni MYO´nun Fakülte binasına taşınması konuları olmak üzere birçok konuyu masaya yatırdı. Toplantıda, Erdemoğlu Holdingi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Başkan Vekili Ali Erdemoğlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Turgut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Manaf Manaflı, Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Evin ve Fakülte Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seval Uyanık ile Üniversite akademik ve  idari çalışanları yer aldı. Toplantı sonrası gazetemizin sorularını yanıtlayan Erdemoğlu, hâlihazırdaki Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin Fakülte binasına taşınarak eğitim öğretime devam edeceklerini belirtti. 

MESLEK YÜKSEK OKULU İNŞAAT HEMEN BAŞLAYACAK

Fakülte yerleşkesine tüm sosyal ekleriyle birlikte yeni bir Meslek Yüksek Okulu binası yapacaklarını belirten Erdemoğlu, ?Yeni Meslek Yüksek Okulu binamıza en kısa sürede başlayacağız. İçerisinde 500 m2 yemekhanesi, 4-5 adet atölyesi olan modern bir Yüksekokul binası yapacağız. Birkaç proje inceleyip karar verdikten sonra hemen inşaata başlayacağız. Yine bu binanın yanına öğrencilerimizin istifade etmesi için Kapalı Spor salonu, açık basketbol sahası ve tenis kortu yapacağız. Ayrıca Üniversite hocalarımız için 50 dairelik 2 blok halinde lojman da yapacağız. Tüm bunların inşaatına hemen başlıyoruz. Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz de yeni okul tamamlanana kadar Fakülte binamızda eğitim öğretime devam edecek. Üniversitemiz ise MYO bünyesine 4 yeni bölüm açacak.? dedi. 

ÜNİVERSİTE SENATOSUNA SUNULACAK

Erdemoğlu ailesinin ziyaretin ardından Üniversite tarafından yapılan açıklamada ise toplantının çok verimli geçtiği değerlendirildi.
Toplantıda mevcut yerleşkenin isminin, "Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Yerleşkesi" olarak değiştirilmesi konusu da gündeme alındı ve bu konunun ivedilikle Üniversite senatosuna sunulması kararlaştırıldı. Ayrıca, yerleşkede 1500 metrekarelik bir atölyenin ve akademisyenler için 2 blok halinde 50 adet lojmanın yapılması, yapılacak olan protokol ile de burada kalacak akademisyenlerden kira alınmaması taraflarca kabul edildi.
Toplantı sonunda mevcut yerleşkedeki fakültelere ait bölümlerin aynen devam edeceği ve yeni bölümlerin açılması için çalışmaların hızlanacağı bildirildi.
Verimli geçen toplantı sonrası konuyla ilgili bir açıklama yapan Rektör Turgut, Besni´nin Adıyaman Üniversitesi için önemli olduğuna vurgu yaparak, "Erdemoğlu Holding´in değerli Başkanı sayın İbrahim Erdemoğlu ve Başkan Yardımcısı sayın Ali Erdemoğlu´na bu toplantı vesilesiyle Besni´de yaptıkları ve yapacakları yatırımlar için de şahsım ve Üniversitem adına tekrar teşekkür ediyorum." dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor