Erdemoğlu´ndan BURS MÜJDESİ

Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde öğrenim görecek öğrencilere yönelik Üniversite ile Erdemoğlu Holding arasında burs protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Erdemoğlu Holding, Tekstil Mühendisliği Bölümü ve

GÜNDEM 30.03.2018 10:56:07 0
Erdemoğlu´ndan BURS MÜJDESİ

Öğrencilere yılın 9 ayı burs verecek

Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik-Mimarlık Fakültesindeöğrenim görecek öğrencilere burs verilmesine ilişkin protokole Üniversite adına Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Erdemoğlu Holding adına ise Erdemoğlu Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Erdemoğlu imza attı.

İmzalanan protokol uyarınca Erdemoğlu Holding tarafından Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik-Mimarlık FakültesiTekstil Mühendisliği Bölümü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2. Şubesini kazanıp sıralamaya giren ilk 10 öğrenciye ayda 1.000 TL, ikinci 10 öğrenciye ise ayda 500 TL olmak üzere yılın 9 ayı burs verilecek.

Gönüllü; ?Eğitime yapılan

Yatırımlar asla boşa gitmez?

Verilen burs desteği ile ilgili konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Erdemoğlu Holdingin eğitime verdiği katkının yadsınamaz olduğunun altını çizerek, ?Bizler Adıyaman Üniversitesinde okumanın bir ayrıcalık olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bugün gerçekleştirilen protokol de bunun bir kanıtıdır. Başta Erdemoğlu Holding ve Merinos Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Erdemoğlu olmak üzere Erdemoğlu Ailesine ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu burs desteği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Eğitime yapılan yatırımlar asla boşa gitmez. İnşallah bu destekler artarak devam eder. Bizler de vatanına, milletine, ailesine sadık nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

Erdemoğlu; ?Eğitimsiz bir

Toplum çorak bir tarlaya benzer?

Erdemoğlu Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Erdemoğlu ise amaçlarının eğitime katkı sunmak olduğunu belirterek ?Her şeyin başı eğitimdir. Eğitimsiz bir toplum çorak bir tarlaya benzer. Bizler de yeni filizlenen gençlerimizin önünü açmak ve bilgi ışığıyla aydınlatmak adına böyle bir destek vermek istedik. Protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.


Anahtar Kelimeler: Erdemoğlu ndan BURS MÜJDESİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor