Erdemoğlu´ndan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Hayır işleri denince ilçemizin önde gelen aileleri arasında yer alan Erdemoğlu Ailesi ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürüyor. Son olarak Erdemoğlu Ailesi tarafından gönderilen 3 bin koli gıda paketi Besni ve Gaziantep´ti ihtiyaç sahibi ailelere dağı

GÜNDEM 25.02.2020 08:50:08 1
Erdemoğlu´ndan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

3 bin koli gıda paketi dağıtıldı
Ülke genelinde gerek yatırımları gerekse de yaptıkları hayır işleriyle her zaman vatandaşların gönlünde taht kuran Erdemoğlu Ailesi bu yılda ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.
Erdemoğlu Ailesinin Mehmet Erdemoğlu Vakfı aracılığıyla her yıl düzenli olarak gönderdiği yardım kolileri oluşturulan ekiple ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor.
Son olarak gönderilen 3 bin koli gıda yardımının 2 bini Besni, bini ise Gaziantep´teki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Öte yandan çalışanlarını da her zaman gözeten Erdemoğlu Ailesi, yine bütün çalışanlarına temel gıda malzemelerinden oluşan gıda paketlerini dağıttı. Soğuk kış günlerini yaşadığımız şu günlerde yapılan yardımlar ailelerin içini ısıttı.

İki ayda bir kurban kesilerek İhtiyaç sahiplerine dağıtılıyor
Bugüne kadar yaptıkları sayısız hizmetin yanı sıra hayır işlerinde de adından sıkça söz ettiren Erdemoğlu Ailesi iki ayda bir kurbanlar keserek her ihtiyaç sahibi aileye yaklaşık iki kilo et dağıtıyor. Erdemoğlu Ailesi yaptığı bu yardımla da vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor