ERDEMOĞLU’NDAN BESNi’YE 500 KiŞiLiK EK iSTiHDAM

.

GÜNDEM 8.09.2022 14:28:00 0
ERDEMOĞLU’NDAN BESNi’YE 500 KiŞiLiK EK iSTiHDAM

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi, Besni’deki mevcut fabrikasına ek olarak 500 kişinin istihdam edileceği yeni bir fabrika kurma kararı aldı. Fabrikanın yapılacağı arazide incelemelerde bulunan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Erdemoğlu Ailesinin yaptığı önemli yatırımlarla toplumsal kalkınmaya destek olduklarını söyledi.

FABRİKA ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR

hayır işleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllerde taht kuran Erdemoğlu Ailesi, yarattıkları iş olanaklarıyla da ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Besni Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 8 yıldır faaliyetlerini sürdüren fabrikaya ek olarak 500 kişinin istihdam edileceği yeni bir fabrika kurma kararı alan Erdemoğlu Ailesi, aldıkları kararla bir kez daha Besni’ye olan sevgilerini taçlandıracak. 
Yeni fabrikanın kurulacağı arazide ve Erdemoğlu Ailesinin Besni’de hayata geçirdiği eserleri incelemek üzere Besni’ye gelen Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ilk olarak yapımında sona gelinen 15 Temmuz Şehitler Mahallesindeki 24 derslikli Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesini inceledi. Burada açıklamada bulunan Vali Çuhadar; “Gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren hayırsever Ali Erdemoğlu’na ve tüm aile bireylerine gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. Daha sonra Merinos Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki caminin son durumunu inceleyen Vali Çuhadar akabinde OSB içerisinde kurulacak yeni fabrika alanını gezdi. Burada hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu’ndan fabrika hakkında bilgiler alan Vali Çuhadar; “Ekonominin lokomotifi görevini üstlenen Besni ilçemizde üreten, aş, iş ve istihdam sağlayarak ülkemizin ve ilimizin kalkınmasına katkı sunan Hayırsever Erdemoğlu ailesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor