ERDEMOĞLU’NDAN HASTANEYE MİLYONLUK TIBBİ CİHAZ DESTEĞİ

Geçtiğimiz günlerde Besni Devlet Hastanesini ziyaret eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, 3 milyon TL değerinde tıbbi cihaz desteğinde bulundu

GÜNDEM 1.01.2022 11:37:00 0
ERDEMOĞLU’NDAN HASTANEYE  MİLYONLUK TIBBİ CİHAZ DESTEĞİ

30 yılı aşkın bir süredir gerek ülke ekonomisine sağladıkları katkı gerekse de yaptıkları hayır işleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Erdemoğlu Ailesi son olarak ilçemizin önemli bir eksikliğini daha giderdi. Geçtiğimiz günlerde Besni Devlet Hastanesini ziyaret eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, başhekim Ali Helli ile bilgi alışverişinde bulundu. Helli’nin tıbbi cihaz talebi üzerine elini taşın altına koyan hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu, hastaneye 3 milyon TL değerinde tıbbi cihaz desteğinde bulunacaklarını dile getirdi. Erdemoğlu’nun desteğinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Başhekim Ali Helli ise, Besni’ye bu zamana kadar yaptıkları desteklerden dolayı Erdemoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Helli; “Cihazlar Ortopedi, Göz kliniği, Üroloji, Genel cerrahi, KBB, Acil ve Yoğun bakım kliniklerince eksikliklerin giderilmesinde büyük önem arz etmiştir. Mevcut cihazlarla başta göz ameliyatları, ortopedi, genel cerrahi ve üroloji kapalı ameliyatları, KBB poliklinik ve yatan hasta takibi, yoğun bakımda monitorizasyonla hasta takibi, acil serviste monitörizasyon ve hasta takibi, yeni doğan yoğun bakım küvöz ile hasta takibi gibi birçok alanda eksiklikler giderilerek, B rol grubuna uygun hale gelmiştir. Alınan ve bağışı yapılan tıbbi cihazlar piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL dolayındadır. Erdemoğlu ailesinin Besni, Adıyaman ve tüm Türkiye’deki hayır zincirine bir yenisini Besni Devlet Hastanesine yapmış olmalarından teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor