ERDEMOĞLU’NDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BÜYÜK DESTEK

.

GÜNDEM 10.04.2022 13:14:00 1
ERDEMOĞLU’NDAN İHTİYAÇ  SAHİPLERİNE BÜYÜK DESTEK

Eğitim ve ülke ekonomisine verdikleri katkının yanı sıra hayır işlerine de büyük önem veren Erdemoğlu Ailesi, Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde ihtiyaç sahiplerini yine unutmadı. Son olarak Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından Mehmet Erdemoğlu Vakfı aracılığıyla Adıyaman ve tüm ilçelerinde 15 bin adet yardım kolisi dağıtırken yaklaşık 2 milyon liralık da alışveriş çeki hediye etti.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BU RAMAZAN’DA DA UNUTMADI

Besni’nin önde gelen ailelerinden Erdemoğlu Ailesi, ülkenin dört bir yanında yarattıkları istihdam olanakları ve ülke ekonomisine verdikleri katkının yanı sıra hayır işlerine büyük önem vermeye devam ediyor.

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından ihtiyaç sahiplerine büyük bir destek geldi. Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından karşılanan Adıyaman, Besni ve diğer ilçeler olmak üzere toplamda 15 bin adet temel gıda malzemelerinden olan yardım kolilerinin dağıtımına başlandı. Öte yandan yine Erdemoğlu tarafından karşılanan bünyesindeki fabrika işçilerine ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere Bin liralık toplamda 2 milyon liralık alışveriş çekleri de ihtiyaç sahibi vatandaşlara can suyu oldu.

YARDIMLAR İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE DEVAM EDECEK

Yardımların Mehmet Erdemoğlu Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını aktaran Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu; “30 yılı aşkın süredir babamızın bize öğrettiği ilkelerinden taviz vermeden çalışmalarımızı ve yardımlarımızı sürdürüyoruz. Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bir nebze olsun destek olmak adına imkanlarımız dahilinde yardımlar yapmaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı titiz bir çalışma ile belirleyerek yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yardımlarımız Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı aracılığı ile yapılmakta ve kendilerine bizzat teslim edilmektedir. Doğup büyüdüğümüz memleketimize her noktada hizmet etmek bizim için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Yardımlarımız imkanlar ölçüsünde bundan sonrada devam edecek” şeklinde ifade etti.

Yardımlar sonrası ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırsever Erdemoğlu Ailesine teşekkürlerini iletti.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor