ERDEMOĞLU’NDAN TRABZON’A MİLYONLUK EĞİTİM DESTEĞİ

.

GÜNDEM 18.05.2022 10:30:00 0
ERDEMOĞLU’NDAN TRABZON’A MİLYONLUK EĞİTİM DESTEĞİ

Bugüne kadar yaptıkları hayır işleri, istihdam olanakları ve eğitime verdikleri destekle adından sıkça söz ettiren hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi bu kez Trabzon’a dev bir eğitim kompleksi kazandırıyor. Erdemoğlu Holding tarafından Trabzon'da yaptırılacak olan Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi'nin temeli 21 Mayıs Cumartesi günü atılacak. Spor okulu, öğrenci yurdu ve spor salonundan oluşan kompleks yaklaşık 150 milyon TL'ye mal olacak.

ERDEMOĞLU'NDAN TRABZON'A DOST ELİ

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi, sanayi ve ticaret alanındaki başarılarını eğitimde de sürdürüyor. Özellikle okul, sağlık tesisi, cami ve öğrenci yurdu başta olmak üzere bugüne kadar onlarca eser yaptıran Erdemoğlu ailesi şimdi de Trabzon'a dost elini uzattı. Trabzon'a modern bir spor lisesi kompleksi kazandıracak olan Erdemoğlu ailesinin yeni eserinin temeli Cumartesi günü düzenlenecek törenle atılacak.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, üniversite eğitimini Trabzon'da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik bölümünde tamamladı. İlk ticaret hayatına da Trabzon'da başladı. Öğrencilik sonrası da Trabzon'la ilişkilerini hep devam ettirdi.  Bu nedenle Trabzon'a karşı bir özel bir sevgisi bulunan İbrahim Erdemoğlu, büyük bir vefa örneği olarak üniversite eğitimini aldığı kente spor lisesi kompleksi yaptırıyor.

“EN ÖNEMLİ SORUMLULUĞUMUZ”

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, spor lisesi kompleksi ile üniversite okuduğu Trabzon'a olan vefa borcunu öderken, Gaziantep ve Trabzon şehirlerinin kardeş olmasına da vesile oluyor. İbrahim Erdemoğlu, 21 Mayıs Cumartesi günü temeli atılacak olan Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Erdemoğlu Holding olarak, bir yandan ülkemizin kalkınma hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyor, diğer yandan da yarınlarımız olarak gördüğümüz gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmayı en önemli sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz” dedi.

YENİ VE DEV BİR ADIM DAHA

Erdemoğlu açıklamalarına şöyle devam etti; “Bu çerçevede, eğitim yatırımlarımızda yeni ve dev bir adımı daha atmanın tarifsiz gururu içindeyiz. Bugünkü değerlerle yatırım tutarı yaklaşık 150 milyon TL olan Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi'ni ( Spor Okulu, Öğrenci Yurdu ve Spor Salonu) inşa ederek gençlerimizin eğitimine desteğe devam etmeyi amaçlıyoruz. Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi bir taraftan Trabzon şehrimizin gençlerine akademik, kültürel, spor ve sanat alanlarında katkıda bulunurken , diğer taraftan da spor turizmi açısından Trabzon ilimize ulusal ve uluslararası alanda büyük destek sağlayacaktır”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor