Erdoğan’a yılın milletvekili ödülü

GÜNDEM 12.10.2012 12:44:59 0
Erdoğan’a yılın milletvekili ödülü

 

Antalya'nın Kemer İlçesinde düzenlenen törende ödülünü KKTC Meclis Başkanı Dr Hasan Bozer'den alan Erdoğan 'Benim için çok anlamlı bir o kadar da değerli bir ödüldür' dedi.

Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde bu yıl yılın milletvekili ödülü Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'a verildi. Dernek tarafından birçok dalda dağıtılan ödüllerle ilgili geniş kapsamlı bir kamuoyu araştırması yapıldığı ve ödüle aday olarak gösterilecek isimlerle ilgili kamuoyu araştırması yanında Türkiye'nin geli...şmesi ve kalkınmasına yönelik yaptığı hizmetlerinde esas alındığı açıklandı.

Ödülünü alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 'Yaşamım boyunca yaptığım işlerde en güzeli en iyi şekilde yapmak için çalıştım. Bugün milletimizin teveccühüyle milletvekili olduk. Milletvekilliği görevimi de en iyi şekilde yapmak için elimden gelenleri yapıyorum. Gerek seçim bölgemde gerekse Türkiye'nin bütün bölgelerinde bir vekil olarak bana düşen ne ise onu yapmak, ülkemizin gelişimini ve kalkınmasına katkı sağlamak için hizmet etmeye çalışıyorum. Çalışmalarımdan dolayı böyle bir ödüle layık görülmemden dolayı çok mutlu oldum. Bu ödül benim için büyük bir anlam ifade ediyor. Avrupa Gazeteciler Derneği yönetim kuruluna ve jüriye çok teşekkür ediyorum' dedi.

Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından bu yıl 11.si düzenlenen gece ye Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden 7 farklı TV ve Gazete Muhabirleri, Türkiye genelinden 20 farklı İlden TV ve Gazete Muhabiriyle yerel ve ulusal medya mensupları katılırken iş, sanayi, siyaset ve sanat dünyasının da önde gelen isimleri de katıldı. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'a yılın en iyi milletvekili ödülünü KKTC Meclis Başkanı Dr Hasan Bozer verdi. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan daha önce de Türkiye Genç İş Adamları Derneği Ankara Şubesi tarafından yılın milletvekili ödülüne, Moğolistan tarafından 1. Uluslararası Bilge Kağan Barış GAP Oskarları Ödül Töreninde yılın en iyi ödülüne, milletvekili ödülüne, Avrasya ödül töreninde Yılın En Çalışkan Milletvekili Ödülüne, Sivil İnsiyatif Dernekleri tarafından da yine yılın en iyi milletvekili ödülüne layık görülmüş ve düzenlenen törenlerle ödüllerini almıştı. Erdoğan milletvekilliği görevine başladığı günden bu yana gösterdiği yüksek performans, ülke kalkınmasına yönelik projeleri ve gerçekleştirdiği ilklerle bir çok ödüle layık görüldü.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor