Erdoğan; ?Ev Çıkmayan Ailelerimizin Boynunu Bükmememiz Lazım?

Dar gelirli aileler için yapılan 4. Etap TOKİ konutlarında 472 vatandaş ev sahibi olurken kura çekim töreninde konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yeni bir proje teklifinde bulunarak kuraya kalan diğer vatandaşlarında ev sahibi olması g

GÜNDEM 30.07.2017 13:12:42 0
Erdoğan; ?Ev Çıkmayan Ailelerimizin Boynunu Bükmememiz Lazım?

Dar gelirli aileler için yapılan 4. Etap TOKİ konutlarında 472 vatandaş ev sahibi olurken kura çekim töreninde konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yeni bir proje teklifinde bulunarak kuraya kalan diğer vatandaşlarında ev sahibi olması gerektiğini söyledi.

 Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 472 adet konut yapılan kura çekimiyle vatandaşlara teslim edilirken törende konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise ev çıkmayan vatandaşlar için umut dolu sözler sarf etti.

Erdoğan, yetkililere yeni bir proje hazırlanması teklifinde bulunarak şunları söyledi; ?Türkiye´de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yeni kurulmuştu ve ilk bakan Fatma hanımdı. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirdi, yeni aktiviteler getirdi. Bu aktivitede Türkiye´de toplam 60 bin tane toplu konut yapıldı. Bunun yaklaşık 500´ünü Besni almış. Türkiye 81 vilayet, yani 60´da birini almışız. Sadece Besni vilayetlerinde ötesinde bir konut desteği almış.

Şimdi Fatma Hanım bugün bakan değil tabi ama onun başlatmış olduğu, milletvekilimiz Mehmet Erdoğan´ın takip ettiği, Belediye Başkanımızın yine desteklerinin olduğu, sivil toplum kuruluşları ve genel müdürlüğümüzün çalışmalarıyla Besni´nin yakaladığı bu 472 konut ailelere teslim edilecek.

Ama benim kafam bir şeye takılıyor. Buradaki 472 ailemiz bundan sonra apartman dairesinde oturacak ama diğer kalan aileler belki buradan buruk ayrılacak. Onlarında boynunu bükmememiz lazım. İnşallah Bakanlığımızın buradaki müdürlüğüyle yapacağı çalışmalarla yeni proje ile ev sahibi olurlar. Tekrardan bu konutların ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor