Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdoğan; ?Hedefimiz Türkiye geneline Kaliteli Mimari yapıyı yaymak?

Ayıntap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Bekir Erdoğan, inşaat alanında farklı vizyonlarıyla hedeflerinin Türkiye geneline kaliteli mimari yapıyı yaymak olduğunu söyledi.

FİNANS 3.12.2016 14:41:00 0
Erdoğan; ?Hedefimiz Türkiye geneline  Kaliteli Mimari yapıyı yaymak?

Ayıntap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Bekir Erdoğan, inşaat alanında farklı vizyonlarıyla hedeflerinin Türkiye geneline kaliteli mimari yapıyı yaymak olduğunu söyledi.

2010 yılından beri inşaat alanında ağırlık gösterdiklerini kaydeden Ayıntap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan, grafik ve inşaat alanında Besnili hemşerilerinin projelerini ücretsiz olarak hazırladıklarını ifade etti.

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan´ın kardeşi olan Ayıntap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan, İç Mimar Zeynep Ebru Şahin, Mimar Veysel Ayhan ve İnşaat Teknikeri Gökhan Şenel, Besni Belediyesi ve Kapalı Pazar yerini gezdikten sonra gazetemizi ziyaret ederek faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuyla ilgili olarak şu ifadelerde bulundu; ?Biz 2010 yılından sonra 6 yılda inşaattaki ağırlığımızı biraz daha geliştirerek Türkiye geneline yaydık. İstanbul, Ankara, Samsun, Denizli ve Gaziantep olmak üzere beş ilde şube açtık. Türkiye genelinde tüm Sanat Halı, Festival Halı, Karaca Home, Sonetler, TTnetler, Mağaza kurduk, şuanda 5 bin 17 mağazamız bulunmaktadır şuan. Ayrıca Organize Sanayide İdari bina ve fabrika. Elimizde şuan üretim yaptığımız iki fabrika var. Bunun yanında 11 tane villa çalışmamızı bitirdik, 76 tane ev projemiz bitti.

Karataş´ta 64 dairelik sitemizi teslim ettik. İnşaat ile ilgili Türkiye genelinde farklı bir vizyonla, tasarım ekibimizle geliştirdik ve farklı bir konseptte büründürdük. Bununla ilgili ekibimiz profesyonel bazda, ekibin başında Mühendisimiz, elektrik mühendisimiz, İç Mimarımızla iş kalitesi olarak birimlerde profesyonel ve deneyimli kişiler çalıştırmaktayız.

Hedef şuan Türkiye geneline kaliteli mimari yapıyı yaymak. Firmamız daha çok sosyal alan, mimari ve görsel alan üzerinde yoğunlaştı? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER