ERDOĞAN: ÖĞRETMENLERİMİZİN, MİLLETİMİZ İÇİN HAYATİ VE VAZGEÇİLMEZ BİR ÖNEMİ BULUNMAKTA

AK Parti Gaziantep Milletvekili hemşerimiz Mehmet Erdoğan 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 23.11.2022 12:09:00 0
ERDOĞAN: ÖĞRETMENLERİMİZİN, MİLLETİMİZ İÇİN  HAYATİ VE VAZGEÇİLMEZ BİR ÖNEMİ BULUNMAKTA

Milletvekili Erdoğan mesajında; “Bugün öğretmenler günü, yani geleceğe dair umudun günü. Zira öğretmenlerin olduğu yerde "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesillerin umudu vardır.

Öğretmenlerimiz işte bu geleceğin umududur. Eğitim ve Öğretim bir ülkenin toprağı, suyu, havası ve doğal kaynakları değerinde, yaşamın vazgeçilmez unsurudur. Modern bir toplumun inşa edilmesinde çok büyük katkıları olan öğretmenlerimizin, milletimiz için hayati ve vazgeçilmez bir önemi bulunmaktadır.

Öğrencilerine rol model olan öğretmenlerimiz öğrencilerinin kişiliğini, hayata ve insana bakış açısını da şekillendirmektedir. Dolayısıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin dinamik, açık fikirli, üretken, aynı zamanda da sorumlu fertler olarak yetiştirilmesinde eğitimcilerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Öğretmenler Günü, her şartta fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan bu özel ve önemli günde bütün öğretmenlerimizin, eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Geçtiğimiz günlerde Karkamış İlçemize teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Öğretmenimiz Ayşenur Alkan ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor