ERKENEK İÇME SUYU İHALESİ 23 OCAK´TA

Besnililerin yıllardır beklediği Erkenek İçme Suyu Projesi ihalesinin 23 Ocak´ta yapılacağı bildirildi. Proje tamamlandığında Besni, Gölbaşı, 4 belde ve 12 köyün 50 yıllık su ihtiyacı karşılanmış olacak. Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ve Gölbaşı B

GÜNDEM 20.12.2019 11:47:43 0
ERKENEK İÇME SUYU İHALESİ 23 OCAK´TA

Erkenek İçme Suyu Birliği Toplantısı, Gölbaşı Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım´ın ev sahipliğini yaptığı Erkenek Grup İçme Suyu Birliği toplantısına, Besni, Balkar, Suvarlı ve Belören Belediye Başkanları ve köy muhtarları katıldı.
Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yıldırım, toplantının verimli geçtiğini ifade etti.
Yıldırım, 2 ilçe, 4 belde ve 12 köyün içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak projenin yapım ihalesini aldıklarını belirterek, ?Besni ve Gölbaşı ilçeleri, Harmanlı, Balkar, Suvarlı ve Belören Beldeleri, Gölbaşı OSB ve 12 köyün içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak projenin inşaat yapım ihalesi 23 Ocakta yapılacağının müjdesini aldık. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi.

Emre: Besni´mizin su sorunu çözüme kavuşacak
Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre de 23 Ocak 2020´de ihaleye çıkacak olan Erkenek İçme Suyu ile ilgili açıklamada bulundu. 23 Ocak 2020 tarihinde yapılacak olan Erkenek İçme suyu ihalesinin tamamlanmasının ardından Besni´nin su sorununun tamamen çözülecek olacağını ifade eden Emre, ?Erkenek´ten gelecek olan su ile Besnimiz dâhil olmak üzere, Gölbaşı, Balkar, Belören ve Suvarlı Beldesi ile 12 köy yararlanacak. Erkenek´ten gelecek olan yıllık 130 milyon m3 suyun maddi açıdan da belediyemize katkısı olacak.
Erkenek İçme Suyu´nun ilçemize kazandırılması adına süreci başından beri takip ederek, gereken tüm çabayı sarf eden Ak Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın´a ve Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli´ye şükranlarımı sunuyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor