Erkenek İçme Suyu İhalesine Onay Verildi

Besnililerin yıllardır beklediği Erkenek İçme Suyu Projesi önemli bir aşamaya geldi. İhalesinin onaylandığı Erkenek İçme Suyu projesinin tamamlanmasıyla birlikte Besni, Gölbaşı, 4 belde ve 12 köyün su ihtiyacı karşılanmış olacak.

GÜNDEM 25.10.2019 09:18:58 0
Erkenek İçme Suyu İhalesine Onay Verildi

Erkenek kaynağından alınacak su ile Besni, Gölbaşı, 4 belde 12 köyün su ihtiyacının karşılanacağını aktaran Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre; ?AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Sayın Ahmet Aydın ve çok kıymetli Adıyaman milletvekillerimizin çabası sonucu Erkenek İçme Suyu projesi ihalesinin yapılması için onay verildi.
Proje ile Erkenek kaynağından alınacak su 130 km uzunluğundaki isale hattı vasıtasıyla ulaştırılacak. Bu proje ile Besni ve Gölbaşı ile 4 Belde ve 12 köy içme suyu ihtiyacı Erkenek´ten gelecek olan su ile karşılanacak.
Yıllardır vatandaşlarımızın özlemle beklediği bu projenin ihalesinin onaylanması bizleri fazlasıyla sevindirdi. Bu önemli yatırımın Besni´mize kazandırılması noktasında bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyerek özellikle bu işin uzun zamandan beri takipçisi olan başta AK Parti Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Aydın olmak üzere, milletvekillerimize, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli´ye, DSİ Genel Müdürümüz ve ekibiyle emeği geçen herkese teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Erkenek İçme Suyu şimdiden Besni´mize hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor