Erkenek İçme Suyu İş Teslimi Protokolü İmzalandı

Besni´nin yıllardır beklediği Erkenek İçme Suyu´nun ihalesinin ardından, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Erkenek İçme Suyu Birlik Başkanı olarak ihaleyi alan firma ile İş Teslimi Protokolü imzaladı.

GÜNDEM 27.03.2020 15:56:45 0
Erkenek İçme Suyu İş Teslimi Protokolü İmzalandı

Besni ve Gölbaşı ilçeleri ile 4 belde ve 12 köy içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Erkenek içme suyu isale hattının ihalesinin yapılmasının ardından, Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Erkenek içme Suyu Birlik Başkanı olarak Ankara´da ihaleyi alan firma ile iş teslimi protokolünü imzaladı.

Besnililerin yıllardan beri hayalini kurduğu Erkenek İçme Suyu´nun Besni´ye kavuşturulması açısından sürecin hızla devam ettiğini belirten Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, ? Besnimiz uzun yıllardır bu suyun özlemini çekiyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm görüşmeleri yaparak bu suyun Besnimize kazandırılması adına çalışmalarımızı yaptık. Ankara´da yapılan temaslarda bizi yalnız bırakmayarak süreci başından beri takip eden Ak Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın ile beraber Erkenek İçme Suyu´nun isale hattının ihalesini 23 Ocak 2020 tarihinde yaptık. Bugünde ihaleyi alan firma ile İş Teslimi protokolünü imzalamış bulunmaktayız. Allah´a şükürler olsun ki Allah´ın izni ve bizlerin gayreti ile bu süreç tamamlanacak ve Besni´miz Erkenek İçme Suyundan faydalanacaktır. Bu büyük bir proje bu proje ile Besni´miz hem içme suyuna kavuşacak hem de Belediyemizin ekonomisine katkı sağlanmış olacak.

Erkenek İçme suyunun ilçemize kazandırılmasında desteklerini bizden esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli´ye, DSİ Genel Müdürümüz Mevlit Aydın´a, DSİ Genel Müdür Yardımcımız Şadiye Yalçın´a, süreci başından beri takip ederek, içme suyunun Besni´ye kazandırılmasında büyük gayreti sarfeden AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın´a ve AK Parti Adıyaman Milletvekillerimiz İ.Halil Fırat´a, M.Fatih Toprak ve Yakup Taş´a şükranlarımı sunuyorum.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor