Esenler Besnililer Derneği Cengiz Paccı’yı ziyaret etti

GÜNDEM 24.12.2014 10:17:56 0
Esenler Besnililer Derneği Cengiz Paccı’yı ziyaret etti

Esenler Besnililer Deneği Başkanı Mustafa Kuş, yönetim kurulu üyeleri Memet Savcı ve Memet Tekin ile birlikte Bağcılar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı’yı Belediye binasındaki makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı tanışmadan sonra, Başkan Kuş Dernek adına yaptıkları faliyetleri ve yapamadıklarını tek tek dile getirdi ve şöyle devam etti. “Besnili sizin gibi değerli ve önemli bürokratlarımız var, İş adamlarımız var, zenginlerimiz var, herkesden Allah razı olsun” dedi.

Bağcılar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. “Başkan, sizi yani Esenler Besnililer Derneğini sosyal medyada olsun, Besni Ekspres Gazetesinden fırsat buldukça takip ediyorum. Klasik cümle vardırya, ister isen imkan bulunur diye siz maşallah nereden, nasıl bu koşturmacaya imkan bulabiliyor ve yetişe biliyorsun?” diyerek, İstanbul Besnililer Dayanışma derneğinde yaşadığı hatırasını şöyle dile getirdi “1986 yılında, şimdiki Adıyaman Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan ile İstanbul Ünüversitesi Veterinerlik bölümü öğrencisiyiz, birlikte derneğimize gittik, adını şimdi hatırlayamadım dönemin dernek başkanı, bizi görünce, o genç öğrenci hemşehrilerimiz gelmişler, diyerek bizi ala kapı yaptı, başkan odasında oturduk kendimizi tanıttık bir müddet sohbet ettikten sonra derneğin lokal bölümüne  baktık ki hiç bizim gibi ne öğrenci var nede genç var. Çünkü nedeni gençlerimizi dernek ile arasındaki mesafeyi kaldıracak argümanlara ihtiyaç varda o yüzden diye düşünüyorum” diyen, Paccı şöyle devam etti. “Esenler Besnilier derneğine de açılışta gelmiş idim, inanın çok yoğun tempoda, Belediye çalışmalarımız olduğundan ne size nede diğer derneklerimize gidemiyorum nasip ise önceliklerim arasında olacak gelmeye çalışacağım” dedi. Bizde Besni Ekspres Gazetesi olarak, Bağcılar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Paccı’ya çalışmalarının ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor