Esenyurt Adıyaman İli ve İlçeleri Derneği Vali H.Avni Mutlu'yu etkinliğe davet etti

GÜNDEM 4.12.2012 14:11:05 0
Esenyurt Adıyaman İli ve İlçeleri Derneği Vali H.Avni Mutlu

 

Edindiğimiz bilgilere göre ziyarette önümüzdeki Pazar günü yapılacak 8. Adıyamanlılar gecesine Vali Hüseyin Avni Mutlu’yu davet eden heyet dernek hakkında bilgilendirmede bulundular. Esenyurt Adıyaman İli ve İlçeleri Derneği’nin 02 Aralık 2012’de Esenyurt’ta düzenleyeceği Adıyamanlılar Gecesine davet ziyaretleri bütün hızıyla devam ediyor. Bu etkinlik kapsamında Metropol Kent İstanbul'un Valisi H. Avni Mutlu’yu ziyaret eden heyet, Vali Mutlu’yu geceye davet ettiler.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete yakın ilgi ile tek tek ‘hoşgeldiniz’ dedi. Derneğin Adıyamanlılar gecesinin 8.sini düzenlediğini öğrenen Mutlu, sivil toplum örgütlerinin çalışmalarının önemine vurgu yaparak, hemşerilerini bir arada tutan koruyup gözeten derneklerin çok önemli görevler üstlendiğini belirterek dernek yönetimini bu kapsamda tebrik etti. Adıyaman’ı ziyaret edemediğini sözlerine ekleyen vali Mutlu; “Adıyaman’ı görmek nasip olmadı ama Adıyamanlı dostlarımızın İstanbul'da sayısı oldukça fazla” diyerek Adıyamanlılar hakkında övgü dolu sözler söyledi. 

Davetten dolayı dernek adına başkan Şükrü Orak ve bereberindeki heyete teşekkür eden Mutlu, Adıyamanlılarla bir araya gelmekten mutlu olacağını ifade etti. Esenyurt Adıyaman İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Şükrü Orak, sıcak karşılamadan dolayı dernek adına Vali Mutlu’ya teşekkür etti ve derneğin faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu.

Adıyama’a hiç gitmediğini öğrendiği Vali Mutlu’yu Adıyaman’a davet eden Orak, Dünya’nın sekizinci harikası olarak kabul edilen Nemrut’u görmesini tavsiye etti. Karşılıklı sohbetler sonrasında ziyaret sona erdi. Valiyi ziyarete  AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Demir, CHP İstanbul İl Genel  Meclis Üyesi M. Sayım Doğan, Esenyurt Adıyaman İli İlçeleri Derneği Başkanı Şükrü Orak, 2. başkan Ali Çulcu Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Karaevli ve Bayram Eman katıldılar.

2.Başkan Ali Çulcu; “Bildiğiniz üzere Esenyurt Adıyamanlılar Derneği olarak 8. si düzenlenecek geceye sayın valimizi başkanımız ile birlikte yönetim olarak davet ettik.” Vali H.Avni MUTLU'nun yakın alakadar olduğunu sözlerine ekleyen Çulcu “Besni Ekspres Gazetemiz aracılığı ile tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. Adıyamanlı ses sanatcılarının sahne alacağınıda belirterek “Duyarlılığınızdan olayı siz ve tüm çalışanlarınıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor