Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Uzunkuyu okulunu kardeş okul ilan etti

GÜNDEM 1.05.2013 08:59:35 0
Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Uzunkuyu okulunu kardeş okul ilan etti

 

Törene Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Çetin, Besni Fem Dershanesi Müdürü Mesut Koçak, Eskişehirden gelen misafirler, Besni İlçe Milli Eğitim Ar-Ge Proje Uzmanı Yaşar Gülten ile Okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ile çok sayıda veli katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Çetin konuşmasında; “Yunus gibi gönüller yapmaya, dostluk köprüleri kurmaya, kardeşliğimizi bir kez daha hatırlamaya geldiklerini, hâsıl olan ortamdan ve yüzlerdeki mutluktan dolayı çok memnun olduklarını belirtti. Çetin “Edindiğimiz izlenimler doğrultusunda kardeşlik çalışmalarımızı artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. En kısa zamanda Uzunkuyu’lu öğrencilerimizi de Eskişehir’de ağırlamak istiyoruz. Bu güzel çalışmada emeği geçen bütün arkadaşlarımı, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum. Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ve Uzunkuyu İlkokulu / Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine de göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi. Çetin “Okul olarak her yıl kardeş okul projesi kapsamında Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde belirlediğimiz okulları ziyaret ediyoruz. Onların bazı ihtiyaçlarına yardımcı oluyoruz. Öğrencilerimizin yüzündeki o gülümseme bizi fazlasıyla mutlu ediyor.” Dedi.

Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları öğrencilerinin tamamına yakınının katıldığı bu projede öğrencilerin kardeş okula gönderdikleri Laptop, fotokopi makinesi, Projeksiyon cihazı ve perdesi, diğer hediyeler ile her öğrenciye özel olarak hazırlanmış kırtasiye malzemelerinden oluştu.

Konuşmanın ardından Okul Müdürü tarafından Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Çetin’e teşekkür plaketi sundular. Köy Muhtarı köylü adına heyete kurbanlık keserek teşekkürlerini sundular.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç misafirlere ve tüm davetlilere hitaben yarının Besni’sinin çok farklı olacağını belirterek, Bu farklılığı omuzlayacak ve ileriye götürecek olan bugünün gençleridir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarının Besni’sine hazırlamak gibi önemli bir görevimiz var dedi. Herkesin elinden gelenin fazlasını sunması gerektiğini dile getiren Turaç, Biz şimdi bir ses verdik ve verdiğimiz bu ses çocuklarımızın yüreklerinden, gönüllerinden çıkarak Besni’yi ve Türkiye’yi çınlatacak dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor