Esnaf Odasından Osman İsot M.T.A.L´ye Destek

Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen tarafından Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanına Gaz Arıza Tespit Cihazı hibe edildi.

EĞİTİM 6.09.2019 17:54:35 0
Esnaf Odasından Osman İsot M.T.A.L´ye Destek

Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen tarafından Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiTesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanına  "Gaz Arıza Tespit Cihazı" hibe edildi.

Esnaf Odası Başkanı Hayatı İşitmen ayrıca Okul MüdürüNevzat Avşar´ı ziyaret ederek, okul sektör işbirliği çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette açıklamalarda bulunan İşitmen; ?Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak göreve geldiğimiz günden beri eğitime destek veren bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda okulumuzun atölyelerine pratik eğitimi destekleyici materyaller sağlamaya çalışıyoruz. Bu alanda gerek Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi öğrencilerine gerekse Odamız esnafı olup çocuğu üniversitelerde lisans eğitimi almaya hak kazanan öğrencilerimize burs desteği veriyoruz. Amacımız sektörün nitelikli iş gücü ile desteklenmesi. Eğitimin kalitesinin arttırılması. Çünkü biz her alanda kalkınmanın eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Gaz arıza tespit cihazımızın temininde bize katkı sağlayan Atiker Otogaz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Distribütörü Ömer Yükkaldıran´a teşekkür ediyor, öğrencilerimize hayırlı ve faydalı olmasını diliyorum? diye konuştu.

Okul Müdürü Nevzat Avşar ise; ?Öncelikle Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Hayati İşitmen´e okulumuza ve mesleki eğitime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Başkanımız göreve başladığı günden bugüne bir yıl gibi kısa bir süre zarfında 63 ustalık 235 kalfalık olmak üzere toplamda esnafımıza 298 belge verdik. Bu rakam ilimiz ve ilçemiz şartlarında çok yüksek bir rakam. Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın, ilçemizdeki esnaflarımızın belge sahibi olması konusunda Okulumuza sunduğu katkılardan dolayı da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor