Esnaf teşkilatlarının başkanları CHP İstanbul İl Başkanını ziyaret etti

GÜNDEM 4.12.2012 10:59:02 0
Esnaf teşkilatlarının başkanları CHP İstanbul İl Başkanını ziyaret etti

 

Edindiğimiz bilgilere göre geçtiğimiz salı günü saat 12.30'da  CHP İl merkez binasında iki saati aşkın süren toplantıya İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hukuk  Müşaviri Av. Ahmet Kemal Ferlengez ile birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkan vekili ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve  Ayakkabı Satıcıları Odası Başkanı Yaşar Hangün, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Deri Konfeksiyoncular odası Başkanı Aziz Şentürk, Milli Piyango Bayileri Odası Başkanı ve Birlik Denetim Kurul Üyesi Ahmet Yazıcı, Halkalı Kamyoncular, Kamyonetçiler, Otobüs, Minibüsçüler ve Şoförler  Odası Başkanı İbrahim Yılmaz, Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün, Diş Protez Teknisyenleri Odası Başkanı Muammer Değerli, Dokumacılar Odası Başkanı Saadettin Olpak, Arnavutköy Minibüs, Otobüs, Kamyon, Kamyonet ve Otomobil şoförler Odası Başkanı Engin Türkmen, bilindiği kadarıyla 2. Başkanlığını Besnili Bekir Eman'ın yaptığı  Küçükköydeki Gaziosmanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Erkan Kaya ve oda başkanları katıldılar.

Toplantıda söz alan Türkiye Esnaf ve Sanayi Konfederasyonu Genel Başkan vekili Faik Yılmaz, “Av.Ahmet Kemal Ferlengez’in organizesiyle gerçekleşen CHP İl başkanımızı ziyaretten onur duyduk. Esnaf ve Sanatkarlar olarak önümüzdeki günlerde ortak çalışmamız olacak ve gelecektede devam edecektir. Bu bir başlangıçtır ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar olarak İstanbulda 250 Bin'in üzerinde, Türkiye genelinde ise 2 milyonun üzerinde üyelerimiz var” dedi.

Daha sonra sırası ile oda başkanlarının sorunlarını dinleyen CHP İl başkanı Salıcı; “Öncelikle bu organizeyi düzenleyen, bizleri biraraya getirerek tanışmamıza vesile olan, bizlerden desteklerini esirgemeyen ağabeyim ve Besnili hemşehrim Av.Ahmet Kemal Ferlengez'e teşekkür ediyorum” dedi ve Türkiye'nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarıyla beraber çalışmaktan mutlu olacağını  Esnaf ve Sanatkarların Ülkemiz için fevkalade önem taşıdığının bilincinde olduklarını, davet edildikleri taktirde toplantılarına katılacağını söyleyen Başkan Salıcı; “CHP olarak iktidar olacağımıza inanıyorum, bu konuda ciddi olarak inançlı kadromuz var. Biz muhalefet olarak ülkemizin faydasına olanın yanında, zararına olanında karşısındayız. Doğru bildiğimiz anlayışla devam edeceğiz” dedi.

Sohbet devam ederken daha sonra Besnililerin çoğunlukta üye olduğu oda başkanları çok sayıda Besnili Esnaf üyelerinin olduğunu ve Besnili Esnafların saygın kişilikte olduklarını ve kendileri için ayrıcalıklı olduklarını söylediler.

Ziyaret sonunda Salıcı toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerini kapıya kadar yolcu etti. Konuyla ilgili görüştüğmüz Av.Ferlengez; “Sizlerin duyarlılığınıza teşekkür ediyorum. İstanbul gibi bir Dünya kentinde ana muhalefet partisi il başkanı olma başarısını gösteren hemşerim, kardeşim Oğuz Kağan Salıcı'ya üstün başarılar diliyorum çalışmasına katkım olur ise bundan memnun olacağım” dedi.       

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor