FAKÜLTE TANITIM TURLARI BAŞLADI

Tercih edecek öğrencilere 1000 lira burs, başarılı olanlara ise Merinos Fabrikalarında iş imkanı sunan Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesi için tanıtım turları başladı. Fakülte Dekanı ve öğretim üyeleri okullardaki tanıtımların ilkini Be

EĞİTİM 3.05.2019 12:04:37 0
FAKÜLTE TANITIM TURLARI BAŞLADI

BİN LİRA BURS VE İŞ GARANTİLİ

Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesine bu yıl öğrenci alınması için Besni Kaymakamlığı koordinesinde Fakülte Dekanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün tanıtım turları başladı.

Besni´deki Liselerin son sınıf öğrencilerine yönelik yapılan tanıtımlarda burs ve iş imkanları hakkında bilgi verildi. Bu kapsamda Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın ve beraberindeki akademisyenler, Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinin tanıtımı amacıyla Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından yapılan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi, Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ VE İŞLETME

Tanıtım toplantısında Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlisi Kevser Sena Ceylan tarafından fakültenin 2018/2019 eğitim öğretim döneminde tekstil mühendisliği ve işletme lisans programlarında öğrenime başladığı belirtildi. Tekstil Mühendisliği Öğretim Görevlisi Sadi Ovalı ve Selçuk Poyraz ise tekstil sektörü ve mühendisliğinin mevcut durumu ve gelecek analiziyle ilgili sunum yaparak tekstilin ekonomiye katkısından bahsettiler.

İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Aydın Özdemir ise işletme bölümü mezunlarının iş olanakları hakkında bilgi verdi. Son olarak öğrencilere hitap eden Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın, Fakültenin burs ve imkânından bahsederek öğrencilerin Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık ve Mühendislik Fakültesini tercih etmelerini tavsiye etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor