Bugün, 19 Mart 2024 Salı

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Üniversite eğitimi alma hayali kuran milyonlarca öğrenci tercihlerini yapmaya başlıyor. 5 Ağustos´ta başlayan tercih maratonu 20 Ağustos´a kadar devam edecek. Bu süreçte Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık-Mühendislik Fakültesi de sağladığı imkanlarla öğrenci

EĞİTİM 7.08.2021 17:44:15 0
FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

2 PROGRAMA 50 ÖĞRENCİ ALINACAK

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından yapılarak Besni Eğitimine sunulan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi, öğrencilere sağladığı imkanlarla bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Temmuz ayında açıklanan YKS sınavının ardından milyonlarca öğrenci 5 Ağustos itibariyle tercihlerini yapmaya başladı. 20 Ağustos´a kadar devam edecek olan tercih maratonu iki hafta sürecek. 600 öğrenci kapasiteli Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesinde hali hazırda 103 öğrenci öğrenim görüyor.

ÖSYM tercih listesinde Adıyaman Üniversitesine bağlı Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik Mimarlık Fakültesi Tekstil Bölümüne ayrılan 20 öğrencilik kontenjan için program kodu: 100290060, İşletme bölümüne alınacak 30 öğrenci kontenjanı için program kodu: 100290058

UNUTMAYIN..! BURS, STAJ VE İŞ İMKANI VAR

ÖSYM´nin tercih takvimi 20 Ağustos´ta sona erecek. Bu iki haftalık süre içinde öğrencilerin Besni´deki Tekstil Mühendisliği ve İşletme bölümlerini tercih etmeleri için Besnili ailelere de büyük görev düşüyor. Başta eğitim olmak üzere Besni´mizin geleceğine ışık tutacak olan Fakültemizin sürekliliği için Besni ve Besni dışında yaşayan hemşerilerimizin çocuklarına tercihleri sırasında fakültemizi ilk sıralarda göz önüne aldırması gerekiyor.

Elini taşın altına koyarak Besni Eğitimine büyük katkılar sunan Erdemoğlu ailesi bu bölümleri tercih edecek ilk 10 öğrenciye 1000 lira, ikinci 10 öğrenciye 800 Lira, üçüncü 10 öğrenciye ise 500 lira aylık burs verecek. En önemlisi de Erdemoğlu Holding bünyesindeki Şirketlerde staj ve iş imkanı sunuyor.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER