Fen Lisesi Öğrencilerine Moral Gezisi

Besni Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi tarafından okul öğrencileri için üniversite tanıtım, moral ve motivasyon etkinlikleri çerçevesinde İzmir´e gezi düzenlendi.

GÜNDEM 26.11.2019 10:42:32 0
Fen Lisesi Öğrencilerine Moral Gezisi

Üniversite tanıtım, moral ve motivasyon etkinlikleri çerçevesinde İzmir´e gezi düzenleyen Besni Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesine İzmir´deki hemşerilerimiz eşlik etti.
Öğrencilere moral ve motivasyon olması açısında düzenlenen gezide öğrenciler İzmir´in çeşitli yerlerini ziyaret ederek büyükşehirlerdeki üniversite hayatı konusunda da bilgilendirildi.
Düzenlenen gezi etkinliğiyle ilgili okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada; ?Üniversite tanıtım, moral ve motivasyon etkinlikleri çerçevesinde İzmir´e gezi düzenleyen okulumuz Besni Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesinin bu etkinliğine destek veren, İzmir Besnililer Derneğine, Balçova Belediye Başkanlığına, Veysel Önder, Semra Önder, Doğan Albayrak, Şaban Salık, Hasan Çağıran, Sebahat Bilgiç ve Belediye başkanı Fatma Çalkaya, Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi Ve Ticaret A.Ş´ye ve Yakın Kitabevinin Sahibi Mehmet Nusrettin Özbay´a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz? denildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor