Fen Lisesine Arsa engeli?

Hayırsever işadamı hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından yaptırılacak olan Fen Lisesi´ne tahsis edilen arsada yaşanan bir sıkıntı nedeniyle Protokolün imzalanamadığı öğrenildi. Okula tahsis edilen arsanın içinde özel bir şahsa ait 300 arsa çıktığı bu neden

GÜNDEM 7.11.2017 09:29:16 0
Fen Lisesine Arsa engeli?

Hayırsever işadamı hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından yaptırılacak olan Fen Lisesi´ne tahsis edilen arsada yaşanan bir sıkıntı nedeniyle Protokolün imzalanamadığı öğrenildi. Okula tahsis edilen arsanın içinde özel bir şahsa ait 300 arsa çıktığı bu nedenle projenin hayata geçirilemediği belirletiliyor.

Besni Belediyesi Sorunu neden çözmüyor? 

Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu´nun Besni´ye yaptıracağı Fen Lisesi için bu günlerde protokol imzalanması bekleniyordu. Bu gecikmeye, tahsis edilen arsa içindeki bir vatandaşa ait 300 m2 arsanın neden olduğu belirtiliyor. Okulun yapılacağı eski Endüstri Meslek Lisesi arsasındaki bu sıkıntı yüzünden Erdemoğlu´nun sorunun çözülünceye kadar Protokolü beklettiği öğrenildi.

Besni Belediyesinin bölgede yapması gereken imar düzenlemesinin bugüne kadar neden yapılmadığı ise bilinmiyor!

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer´in de konu hakkında bilgisi olduğu öğrenilirken Fen Lisesi protokolünün imzalanıp okulun Besni Eğitimine kazandırılması için arsa sorununun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Peki, okul arsasının imarında yapılacak olan küçük bir düzenlemeyi hayata geçirmek bu kadar zor mu? Birileri buna engel mi oluyor? Besni Belediyesi neyi bekliyor?

Besni Eğitimine büyük katkı sağlayacak olan milyonlarca lira değerindeki bu yatırım neden geciktiriliyor?


Anahtar Kelimeler: Lisesine Arsa engeli

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor