Fotoğraf Sanatçısı hemşerimiz Özcan Yücelt ile özel röportaj

Besni Eğitim Bayramı etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca Kongre ve Kültür Merkezinde fotoğraflarını sergileyen fotoğraf sanatçısı hemşerimiz Özcan Yücelt gazetemize açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 3.10.2022 17:33:00 0
Fotoğraf Sanatçısı hemşerimiz Özcan Yücelt ile özel röportaj

1962 yılında Besni’de doğan Yücelt başarılı okul yıllarının ardından iş hayatına atıldı. 2013 yılında AFAD kurslarına ve fotoğraf atölyelerine başlayarak fotoğrafçılık hayatına adım atan Özcan Yücelt aynı zamanda EFIAP unvanına sahip. Yücelt’in fotoğrafları ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül ve sergilemeler aldı.

Bu yıl 24. Besni Eğitim Bayramına da katılarak bayrama eşsiz bir renk katan hemşerimiz Yücelt, sergisiyle ilgili gazetemize konuştu.

Özellikle bayrama katılmak istediğini dile getiren hemşerimiz Yücelt; “Yani ben özellikle eğitim bayramında yer almak istedim. Sağ olsunlar vakıf yöneticileri de aradılar, bende daha önce Adana’da açtığım bir sergi vardı ‘Kadından kadına’ fotoğraf sergisi, onu buraya getirmek istedim. Burada ki temel amacım öncelikle bir kadına bir iş imkanı yaratmak amacıyla yapmıştım bunu ve Adana’daki sergimin geliriyle Adana’da Maltepe köyünde bir sera yaptık. Girişimci olması, örnek insan olması, örnek kadın olması amacıyla yaptık bunu. Şimdi de buraya getirdik, burada ki sergi kadın ve çocuktan oluşuyor bir de yaratıcı fotoğraf çalışmalarım var. Bunlardan isteyen bazı dostlarımız var, buradaki geliri ben vakfa bağış yapmak isterim. Satıldıkları takdirde de bunun gelirini bağışlayacağımı belirtmek isterim” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor