Fotoğrafçılık sertifikaları verildi

GÜNDEM 18.02.2015 10:09:37 0
Fotoğrafçılık sertifikaları verildi

 

Kasım ayının 19. Günü başlayan Fotoğraf Çekimi kursuna katılan 16 kişiden, kursu bitiren 14 kişi sertifikalrını aldı. 96 saatlik kurs sonucu belge almaya hak kazanan 14 kişi kurs boyunca teorik olarak ve uygulamalı şekilde çeşitli faaliyetlerde bulundu. Besni ve Gölbaşı’nda tarihi yerlerde ve ören yerlerinde fotoğraf çekimi yapan kursiyerler Besni köylerdinden Kızilin ve Şambayat Beldesinde çekimlerine devam etti. 

Yapılan sertifika töreni sömestr tatili nedeniyle uzatılmıştı. Besni Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde yapılan sertifika verme törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve okul müdürlerinin yanı sıra öğretmenler katıldı. 

Kursu başarı ile bitiren kursiyerlere belgelerini milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve okul müdürleri verdi. Tören sırasında açıklama yapan Besni Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Hasan Turgut “öncelikle kursu bitiren arkadaşlara ve bu kurs süresince bize desteklerini esirgemeyen başta Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. 

Yapılan kursun ikincisi için kayıtların devam ettiğini ve yeterli başvuru sayısı oluştuğunda başlanacığının da müjdesi verildi. Program tatlı ikramının ardından sona erdi. 

    


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor