GAP Genç Festivali tanıtım komitesi Demirkale’yi ziyaret etti

GÜNDEM 1.05.2013 08:50:59 0
GAP Genç Festivali tanıtım komitesi Demirkale’yi ziyaret etti

 

GAP İdaresi Başkanı Şeyhmus Yılmaz’ın da aralarında olduğu tertip komitesi Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale’yi makamında ziyaret etti.  GAP Kalkınma İdaresi ve Adıyaman Valiliğinin düzenlediği GAP Gençlik Festivali’nin sosyal sorumluluk teması içerisinde işleneceğini belirten Yılmaz, konuyla ilgili Besni’den de destek beklediklerini söyledi.
Mustafa Ceceli, Manga, Nurettin Rençber, Jilet, Triana Park ve amatör sanatçıların da yer alacağı festivalde Besni gençliğinin ve halkının katılımının da önemli olduğunu ifade eden GAP İdaresi Başkanı Sosyolog Şeyhmus Yılmaz; “Bu GAP Genç Festival şu anda Türkiye’nin en büyük gençlik festivalidir. Her yıl bir GAP idaresini geziyor. GAP İdaresi ve Adıyaman Valiliği bu sene beraber yapıyorlar. Türkiye’nin 80 ilinden gençler gelecekler ve yurtdışından gençler olacak.
Yaklaşık 1500-2000 gencin dışarıdan Adıyaman’a, bu GAP Genç Festivaline katılması bekleniyor. Böyle bir planlamamız var ve Adıyaman Valiliği, yerel kurumlar, belediye, Ticaret Sanayi Odasıyla diğer ilgili kuruluşların desteğiyle bu festivali burada hayata geçiriyoruz. Burada da önemli ilçelerimiz var ve sadece Adıyaman merkez değil Sayın Kaymakamımızın desteğiyle ilçelerin de bu festivale katılımını bekliyoruz. Bu amaçla Sayın Kaymakamımızı ziyaret ettik. Kendisi de çok güzel karşıladı bizi ve kendisine çok teşekkür ediyoruz. Beklentimiz Besni halkının da bu festivale katılımıdır” dedi.
10-13 Mayıs 2013 tarihleri arasında Adıyaman’da düzenlenecek olan festival ile ilgili Kaymakam Gürkan Demirkale ise; “Ben öncelikle Tanıtım komitemize teşekkür ediyorum. 10 – 13 Mayıs tarihlerinde Adıyaman Valiliği ve GAP İdaresinin önderliğinde yapılan GAP Genç Festivalinin 5.’si düzenlenecek. Biz Besni ilçesi olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu nezaket ziyaretleri için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah güzel, eğlenceli, herkesin birlik ve beraberliğin tadına vardığı çok güzel bir festival olur”dedi.
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor