GASUYAD´DAN SUVARLI´DAKİ OKULLARA ANLAMLI DESTEK

Gaziantep Suvarlılar Yardımlaşma Derneği (GASUYAD), Suvarlı´da bulunan okulların ve öğrencilerin öncelikli ihtiyaçları olan donanım ve kırtasiye setleri malzeme yardımında bulundu. Malzemelerin teslimi sırasında konuşan İlçe Kaymakamı Nazlı Demir; ?Ülkemi

GÜNDEM 16.04.2021 10:19:58 0
GASUYAD´DAN SUVARLI´DAKİ OKULLARA ANLAMLI DESTEK

DEMİREL: HAREKET OLMADAN BEREKET OLMAZ
Gaziantep´te faaliyetlerini sürdüren Gaziantep Suvarlılar Yardımlaşma Derneği (GASUYAD) beldelerindeki okulları unutmadı. Dernek tarafından temin edilen ve beldedeki okulların ihtiyacı olan donanım ve kırtasiye malzemeleri okullara törenle teslim edildi.
Malzemelerin teslimi sırasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?Bugün örnek bir çalışmayla karşı karşıyayız. Eğitimi birinci önceliğimiz haline getirerek en kısa zamanda Besni´yi daha güzel yerlere çıkarmaya kararlıyız. Bunun için hayırseverlerimizin, derneklerimizin desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bir kıvılcım başlatınca mutlaka karşılığını alıyoruz. Hareket olmadan bereket olmaz. Ben de Gaziantep Suvarlılar Yardımlaşma Derneğine bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum, bu tür faaliyetlerin de herkese örnek olmasını diliyorum. Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ziya Selçuk´un da her zaman ifade ettiği gibi hayırseverlerimizin katkılarını ve okullarımıza olan ilgisini çok önemsiyoruz. Bu tür çalışmaların da yaygınlaşmasını ve herkese örnek olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? şeklinde ifade etti.

BAŞKAN AĞIR: ÇOK MUTLU OLDUK
Suvarlı Belediye Başkanı Gülfer Ağır ise; ?Suvarlılar olarak eğitim paydası altında bir araya gelmekten dolayı çok mutlu oldum. Suvarlı kendisine yakışanı yapmıştır. Ben bu noktada başta bu konuya dikkati çeken ve emek veren Gaziantep Suvarlılar Yardımlaşma Derneği olmak üzere tüm hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim? diye konuştu.

DERNEK BAŞKANI PALA: BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Daha sonra konuşan Gaziantep Suvarlılar Yardımlaşma Derneği (GASUYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pala; ?Daha önce tüm okullarımızı ziyaret etme imkanımız oldu. Çok gayretli eğitim yöneticisi arkadaşlarımızla ve öğretmenlerimizle tanıştık. Suvarlı´da okula giden çocuklarımıza bir şeyler öğretebilme gayreti içerisindelerdi. Suvarlı´da okul çağında olan şu anda en az 500 çocuğumuz var. Çocuklarımızı ve okullarımızın imkanlarını biraz daha arttırmak istedik. Bir seferberlik başlatarak, Suvarlı´ya gönül vermiş insanların yardımlarıyla bir eğitim seferberliği başlattık. Ayrıca bu süreçte Şahinbey Belediyesi de sınava hazırlanan öğrencilerimize kitap yardımlarıyla ve ilkokul öğrencilerimize okuma kitabı yardımlarıyla destek oldular. Yaşadığımız bu pandemi döneminde bir nebze de olsa okullarımıza katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Desteklerini esirgemeyen tüm Suvarlı Halkımıza ve Suvarlı Belediye Başkanı Sayın Gülfer Ağır´a, yapılan bu çalışmalardan dolayı memnun olduğunu ifade eden ve yoğun gündemi içerisinde bizleri makamında ağırlayan Besni Kaymakamı Sayın Nazlı Demir´e, Suvarlı´ya kadar gelerek bizleri onurlandıran Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Demirel´e, Derneğimiz adına verdiğimiz dilekçeye kayıtsız kalmayarak lise öğrencilerimize TYT, AYT setleri, ortaokul öğrencilerimize LGS setleri, ilkokul öğrencilerimize okuma kitapları veren Şahinbey Belediye Başkanlığına, okul okul gezerek malzeme arayışına giren tüm Dernek üyelerimize teşekkür ederiz? dedi.

KAYMAKAM DEMİR: ÖRNEK BİR ÇALIŞMA OLMUŞ
Son olarak konuşan Besni Kaymakamı Nazlı Demir ise; ?Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın imkanlarını daha da iyileştiren bu çalışmadan dolayı emeği geçenleri tebrik ederim. Vatanına milletine bağlı, memleket sevdalısı bireylerin yetişmesi, aynı zamanda da vicdanlı mühendis, merhametli doktor, adaletli hakim yetiştirmek yani kısacası iyi ve topluma katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek de eğitim sistemimizin birinci önceliğidir. Bu amaca yönelik yapılan her çalışmayı çok kıymetli görüyoruz ve her zaman destekliyoruz? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor