GAZETEMiZDEN KAYMAKAM PARTAL’A HAYIRLI OLSUN ZiYARETi

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ve Başyazarı Hasan Emre Besni Kaymakamı Çağlar Partal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 18.10.2022 08:32:00 0
GAZETEMiZDEN KAYMAKAM  PARTAL’A HAYIRLI OLSUN ZiYARETi

Son yayımlanan kararnameyle Kastamonu Taşköprü Kaymakamı iken Besni Kaymakamlığına atanan ve Eylül ayında Besni’deki görevine başlayan Çağlar Partal’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.  Ziyaretler kapsamında Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder de Kaymakam Partal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Sohbet havasında geçen ziyarette, Besni ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken 24. Besni Eğitim Bayramı, Besni’nin Aşağışehir’den şimdiki yerine göçü ve geçtiğimiz aylarda gazetemizin de gündeme getirdiği Yenikent’e göç ile şehirdeki yabancılaşma konuları ele alındı. Kentteki sorunlara çözüm odaklı ve objektif bakış açısıyla yaklaştığını söyleyen Kaymakam Partal ele alınan konular üzerinde bir takım çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Partal, ziyaretlerinden dolayı Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ve Başyazarı Hasan Emre'ye teşekkür ederken Hasan Emre ise, “Bir Başkadır Bizim Besni Sevdamız” isimli yeni kitabını Kaymakam Partal’a hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor