Gazi Sabancı Suvarlı’da BBP’den aday oldu

GÜNDEM 18.02.2014 14:20:54 0
Gazi Sabancı Suvarlı’da BBP’den aday oldu

 

Katılım töreni BBP Besni ilçe binasında gerçekleşti. Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum yaptığı konuşmasında,  “Suvarlı beldemizde çok değer verdiğimiz Gazi Sabancı beyefendi ekibiyle beraber Büyük Birlik Partisine belediye başkanlığı için başvurusunu yapmıştır. Beraberinde Ak Partiden istifa eden mevcut Belediye Meclis üyeleri Seydi Çiftçi, Ali Yılmaz, Hamza Fidan, Mehmet Okutan, Ahmet Kösen, Mehmet Atılgan, Mevlüt Gürbüz arkadaşlarımız Büyük Birlik Partisine üyelik başvurularını yapmışlardır. 

Büyük Birlik Partisi Türkiye’de bir çok il ve ilçede, belde de büyük bir teveccüh kazanmış yerel seçimlerde Allah’ın izniyle muktedir iktidarımızı resmi bir şekilde iktidara dönüştürecek adımlar gerçekleşiyor. Besni’mizde de aynı şekilde Besni Belediye Başkan adayımız Dursun Ayverdiata ve ekibi, beldemiz Suvarlı da sayın Başkanım Gazi Sabancı ve ekibi yoğun bir çalışma ve teveccüh içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Büyük Birlik Partisi yirmi bir seneden beri devletten bir kuruş para almadan kendi imkanlarıyla, çocuklarının süt parasını kesen neferlerinin paralarıyla siyaset yapmaktadır. Muhsin Başkanın bize emanet bıraktığı mukaddes davanın ve bu davanın siyasi kanadı olan Büyük Birlik Hareketinin yılmaz neferleri sayesinde Allah’ın izniyle biz yetimin parasına göz dikmeden, çalmadan, çaldırtmadan, soymadan, soydurtmadan yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’nin her yerinde kendi partimiz, kendi amblemimiz, kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Hiçbir parti ve adayla ittifakımız söz konusu değildir ve olamayacaktır. Sayın Başkanımız Büyük Birlik Hareketine yakışır haysiyet, beraberindeki dava arkadaşlarımızda aynı şekilde. Kendilerine bir kez daha sizlerin huzurunda hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. 30 Martta Büyük Birlik Hareketi Türkiye de zafere ulaşmış bir şekilde milletimize hizmet etmeye devam edecektir. 

Gazi Sabancı ise yaptığı açıklamada, “Bende başkanımın tüm dileklerine katılarak arkadaşlarımın desteğiyle Ak Partiden on senedir yaptıklarının bir tanesini yerine getirmeden, bir taş bir yere koymadan bunun hepsini yaparak her şeyin üstesinden geleceğimden emin olabilirsiniz ve sizlere söz veriyorum. Biz inanıyoruz, güveniyoruz inşallah başarıya ulaşıp her şeyi en kısa zamanda halkımıza gösterip Ak Partinin bugüne kadar yapamadıklarını nasıl oluyormuş herkese göstereceğiz.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor