Gaziantep 2. Kitap Fuarı bugün açılıyor

Gaziantep Kitap Fuarı, kitapseverlere kapılarını bugün açıyor. Gaziantep Üniversitesi Mâvera Kongre ve Sanat Merkezi´nde 9-14 Mayıs tarihleri arasında 85 yayınevinden Ataol Behramoğlu, Ayşe Kulin, Kahraman Tazeoğlu, Canan Tan gibi ünlü yazarlarında kitapl

GÜNDEM 9.05.2017 09:16:27 0
Gaziantep 2. Kitap Fuarı bugün açılıyor

Fuar altı gün sürecek 

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından Kitap fuarına ilişkin yapılan basın açıklamasında şöyle denildi.

?Kuruluşumuz TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası´nın destekleri ile hazırlanan Gaziantep 2. Kitap Fuarı, 09 Mayıs Salı günü Gaziantep Üniversitesi Mâvera Kongre ve Sanat Merkezi´nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Altı gün sürecek olan fuar, 14 Mayıs Pazar akşamına kadar kitapseverleri ağırlayacak. 

Ünlü yazarlar Gaziantep´te

Okurlarıyla buluşacak 

Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin´in değerli katılımlarıyla gerçekleşen basın toplantısında fuar etkinlik programı, imza günleri, katılımcı listesi ve fuar hakkındaki tüm detaylar basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Bu yıl 85 yayınevinin katılımıyla düzenlenecek fuarda altı gün süresince 40 kültür etkinliği ve onlarca imza düzenlenecektir. Konuklar arasında Ayşe Kulin, Kahraman Tazeoğlu, Canan Tan,  Hüsnü Arkan,  Nejla Arslankurt,  Ahmet Şimşirgil,  Ataol Behramoğlu, Ferda İzbudak Akıncı, Sibel Eraslan, Tarık Tufan, Alya Öztanyel, Tahir Tekin Öztan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Uğur Koşar,  Şeyma Demir, Işık Öğütçü, Ahmet Turgut, Enver Aysever ve Şeyhmus Diken gibi pek çok değerli yazar ve şair bulunuyor. 

Gaziantepli Yazar ve Şairler

Okurlarıyla Buluşuyor 

Gaziantep Kitap Fuarı´nda Gaziantepli yazar ve şairler söyleşi ve imza etkinlikleri ile okurlarıyla bir araya gelecek. Fuar süresince Burhan Bozgeyik, Mehmet Sabri Genç ve Behiye Köksel söyleşilere katılacaklar. 

Gurme Kent Gaziantep´te

?Yemek Kültürü? Söyleşileri

 Yakın zaman önce UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı´na Gastronomi alanında giren Gaziantep ve yemek kültürü üzerine kitap fuarında da etkinlikler düzenlenecek. Gonca Tokuz, Tahir Tekin Öztan, Faruk Şüyün, Ayfer Yavi ve Raife Polat yemek kültürü üzerine söyleşilerde bulunacak.

Girişin ücretsiz olduğu fuar her gün 10.00-20.00 ve son gün ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.?

Ayrıntılı program ve imza günleri için: www.tuyapgaziantepkitapfuari.com


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor