Gaziantep Baro Başkanlığına seçilen hemşerimiz Av. Ali Elibol;‘Yüklendiğim sorumluluğa lâyık olmaya çalışacağım’

GÜNDEM 30.10.2012 10:39:42 0
Gaziantep Baro Başkanlığına seçilen hemşerimiz Av. Ali Elibol;‘Yüklendiğim sorumluluğa lâyık olmaya çalışacağım’

 

Gaziantep Barosu 2012 – 2013 Olağan Genel Kurulunda Baro Başkanlığına seçilen Besnili hemşerimiz Av. Ali Elibol, bu süreçte Besnililerin rolünün büyük olduğunu ifade etti. 
Gaziantep Baro Başkanı olmak için 4 adayın yarıştığı olağan genel kurul toplantısında hemşerimiz Elibol, Besnililerin Gaziantep’teki ağırlığını, yapılan bu seçimde Baro başkanlığına seçilerek kanıtladı.
Elibol, Besnililerin bu tür konularda çok aktif olduklarını kaydederken, ömür boyu Besnili olma sorumluluğuna layık olacaklarını söyledi.
Gaziantep Baro Başkanı Av. Ali Elibol, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Şekip Önder’i ziyareti sırasında şunları söyledi.
“Öncelikle Gazetenizdeki bizimle ilgili haberlerimizden dolayı siz Besni Ekspres ailesine çok teşekkür ediyorum. Yapmış olduğunuz haber doğrultusunda Türkiye’nin 4 bir tarafındaki Besnili hemşerilerimizden telefonlar aldım. Almış olduğum bu telefonlar beni çok mutlu etti.”
Besnililer bulundukları
şehrin yükünü çekerler
Besnililer hakikaten bulundukları her yerde, o şehrin yükünü çekerler. Besni, ayrı bir sorumluluğu olan, ayrı bir özelliği olan bir şehirdir ve dışarıdaki tüm hemşerilerimizde bu Besnili olma sorumluluğu ile bulundukları işlerde hep başarılı olmaktadır.
 
Adaylığım süresince Besnili Avukatlarla kenetlendik

Bende hakikaten Gaziantep Barosuna adaylığımı koyduğumda, oradaki 12 -113 civarındaki Besnili Avukat arkadaşlarımızda kenetlenip benimle birlikte oldular. Hep Besnili olmanın sorumluluğuyla belirli hareketlerde bulunduk. Bu sorumluluğa ömür boyu layık olmaya çalışacağız. Hakikaten Besnili olmak ayrı bir kültürdür, ayrı bir sorumluluktur ve bütün arkadaşlarımızda içerisindeler. B.E.Haber Merkezi
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor