Gaziantep Besnililer Derneğin’den BESNİLİLERE YAKIŞIR PROJE

GÜNDEM 12.10.2012 12:39:46 0
Gaziantep Besnililer Derneğin’den BESNİLİLERE YAKIŞIR PROJE

 

4 KATLI MODERN MERKEZ

Gaziantep Besnililer Derneği Başkanı Mustafa Kaygusuz, Pancarlı mevkiinde Özel Sanko Okulları civarında yapımı devam eden proje ile ilgili olarak, “Gaziantep büyük bir şehir. Artık apartmanlarda ya da evlerde taziye ziyaretleri sıkıntı yaratıyor. Uzun zamandan beri hemşerilerimiz böyle bir tesisin eksikliğini hissediyordu. Derneğimiz tarafından 710 bin TL’ye alınan arsa üzerine Besnililere yakışır modern bir merkez yapıyoruz. Buranın zemin katında,  erkek ve kadınlar için sportif faaliyet alanları olacak, Zemin kat ise, Erkek taziye evi, Mutfak ve Mescit yeri olacak. Birinci katta ise, Kadın taziye evi, Mutfak, Mescit ve yaşlılar için dinlenme yeri olacaktır.  İkinci kat terasta ise, bay ve bayanlar için lokal bölümü olacak, ayrıca  burada Başkan ve yönetici odaları olacaktır. Merkezi sistem ısıtıcısı, doğal gaz ve asansörü ile son derece modern, Besnililere yakışan, sosyal tesis ve dernek merkezi olarak hizmet verecek. Binamız toplam 4 kattan oluşacak” şeklinde konuştu. 

HEMŞEHRİLERİMİZİN KATKILARINI BEKLİYORUZ

Gaziantep’te yaşayan tüm Besnili hemşerilerimizin faydalanacağı proje ile ilgili olarak hemşerilerimizin katkılarına da ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Gaziantep Besnililer Derneği Başkanı Mustafa Kaygusuz, şöyle devam etti: “Projemiz için bugüne kadar 520 bin TL katkı yapılmıştır. Projemize başından bu yana katkıda bulunan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki, böyle bir tesisin Gaziantep’e kazandırılmasında hemşerilerimiz imkânları ölçüsünde katkılarını esirgemeyeceklerdir.”

 KASIM AYINDA YAPILACAK  OLAN KONGREDE ADAY DEĞİLİM

Gaziantep Besnililer Derneği Başkanı Mustafa kaygusuz,  2012 yılının 11 ayında görevimiz bitiyor. Ama bu güzel tesisi yeni seçilecek olan yönetime yük etmeden bitireceğiz. Bu konuda yeni seçilecek olan yönetimin önünü açmak istiyoruz. Lokalimiz, 2013 yılının ocağında bitirmiş olacağız.

Tesisimizin şu anda yüzde ellisini tamamlamış bulunmaktayız. Bu projenin imkânlar ölçüsünde en kısa zamanda tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine açmak istiyoruz. Bu projemizin bu güne kadar gelmesinde emeği geçen tüm hemşerilerime ve yönetim kuruluma teşekkür ederim. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor