GAZİANTEP CADDESİNDE YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, şehrin en işlek caddelerinden olan Gaziantep Caddesinde yenileme çalışmalarına başlandığını bildirdi.

GÜNDEM 29.07.2022 08:00:00 0
GAZİANTEP CADDESİNDE  YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Emre; “Seçim zamanı verdiğimiz sözleri Allah’ın izniyle bir bir yerine getiriyoruz. İlçemizin en işlek ve önemli caddelerinden olan Gaziantep Caddemizde de Allah’ın izniyle çalışmalara başladık. Yaklaşık bir haftadır devam eden çalışmalarımız öncelikle altyapı sorununu çözmek adına drenaj borularının döşenmesiyle başladı. Bu çalışmayı hızlı bir şekilde bitirdikten sonra yolun tamamında asfaltlama çalışmalarımız olacak. İnşallah en kısa sürede bu caddemizi ilçemize yakışır bir hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 
Daha önce ilçemizin hızla gelişmekte olan mahallelerinden 15 Temmuz Şehitler Mahallesinde başlattığımız altyapı ve yol yapım çalışmalarında neredeyse sona geldik. O bölge de hem asfalt hem de kilitli parke taşı çalışmalarıyla daha güzel bir görünüme kavuştu. Bu süreçte Besni Belediyesi olarak özellikle yol kenarında ikametleri bulunan vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Bu yıl ‘Her eser Besni’ye değer’ mottosuyla çalışmalarımıza hız verdik. Her şey daha güzel bir Besni için. Bu düşünceyle çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor