Gaziantep´in Halil ustası varsa Uşak´ın Hacı ustası var

Uşak´ta Kebapçı Besnili hemşerimiz Hacı Usta yaptığı yarı nostaljik görünümlü kebap dükkanı 5 yıldır faaliyet gösterip adeta Uşaklıların sevgilisi oldu.

GÜNDEM 4.07.2017 17:26:47 0
Gaziantep´in Halil ustası varsa  Uşak´ın Hacı ustası var

Uşak´ta Kebapçı Besnili hemşerimiz Hacı Usta yaptığı yarı nostaljik görünümlü kebap dükkanı 5 yıldır faaliyet gösterip adeta Uşaklıların sevgilisi oldu. Belirli saatlerde açılan kebap ve dürüm salonu diğer lüks lokantalara kafa tutuyor. Ünlü sanatçı ve sporcuların uğrak yeri olan mekana Manisa, Denizli ve Kütahya gibi çevre il ve ilçelerden de oldukça rağbet var.

Besni´de Çavuş lakaplı Ahmet Güncü´nün oğlu olan Hacı Güncü aynı zamanda birçok Besnili hemşerimizin kebap ve dürüm salonu açmasına da vesile oldu. Yoğun talep üzerine Uşak Üniversite hastanesi karşısına da yeni mekân açacağını bildiren Hacı usta kaliteden ödün vermediğini aynı zamanda ustalarını da Besni´den getirerek Özbesnililer adında fırın açarak lavaş ve ekmek sektöründe de söz sahibi olduğunu ispatladı.

?Kar Olmasın Nam Olsun? sloganı ile yola çıktıklarını belirten Hacı Usta Uşaklıların sevilen siması haline geldi ve Besnililerin gurur kaynağı oldu.

Besni Ekspres Gazetesi olarak başarılarının devamını dileriz.


Anahtar Kelimeler:

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor