Gaziosmanpaşa Küçükköy Besnililer Derneğinde İftar

GÜNDEM 24.08.2012 11:14:02 0
Gaziosmanpaşa Küçükköy Besnililer Derneğinde İftar

Küçükköy Besnililer derneğinde, 12 Ağustos Pazar günü dernek binasında başta Başkan Ejder Eman ve 2. Başkan Ahmet Yılmazkaya olmak üzere hemen hemen tüm yönetim kurulu üyelerinin hazır bununduğu iftara, Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticilerinin ve çok sayıda Küçükköy Besnililer Derneği üyeleri ile birlikte Başkan Ejder Eman'ın daveti üzere sürpriz bir şekilde Anadolu Yakası’ndan da iftara gelenler arasında, şu günlerde 2. albümünü dinleyicilerine sunmaya hazırlanan Besnili ses sanatçımız Mesut Taşdemir de vardı. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu dernekteki iftar yemeğine oldukça kalabalık katılımın sağlandığı görüldü.

Küçükköy çevresinde ikamet eden Besnililer oldukça yoğun ve bununla beraber Avrupa Yaka’sının değişik semtlerinden'de katılım sağlandı. Bu da iftarda emeği geçenlere çalışmayı iki kat artırmayı gerektirdi ve öylede oldu. Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verilen iftarın yemeği Besni tavası, yoğurtlu aş Besni yeşil biberi ve tulumba tatlısından ibaretti.
Oruçların açılmasının ardından, birbirini göremeyen hemşehrilerimiz bu vesile ile uzun uzun sohbet etme fırsatı buldular. Başkan Ejder Eman ve 2. Başkan Ahmet Yılmazkaya katılım sağlayanlara teşekkür ederek bu önümüzdeki hafta için, yani ramazanın son haftası içinde yine dernek binamızda bir iftar veye bir etkinlik yapacakları zaman tüm üye ve Besnili hemşehrilerini bilgilendireceklerini de söylediler.             
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor