Gencer ve Erdemoğlu´ndan Rektör Gönüllü´ye Ziyaret

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü´ye nezaket ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette eğitim çalışmaları ve yatırımlar konusunda bilgi alışveri

GÜNDEM 26.01.2018 10:04:50 0
Gencer ve Erdemoğlu´ndan Rektör Gönüllü´ye Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman Valiliğinde düzenlenen törenle Fen Lisesi ve Sağlık Ocağı protokolünü imzalayan hemşerimiz hayırsever işadamı Ali Erdemoğlu, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ile Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü´ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Eğitim çalışmaları ve yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektör Gönüllü Üniversite çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi.

Gencer; ?Adıyaman Şanslı Bir İl?

Ziyarette konuşan Kaymakam Gencer, Adıyaman´ın gelişen ve her geçen gün kendini yenileyen bir üniversiteye sahip olduğunu belirtti.

Adıyaman´ın Üniversite anlamında şanslı olduğunu belirten Gencer, çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Gönüllü´ye teşekkür etti.

Erdemoğlu; ?Üniversitemizin Yanındayız?

Besni´ye yaptıkları öğrenci yurtları, taziye evleri, sağladıkları istihdam olanakları ve eğitim hayatına yaptıkları katkılarla tanınan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili hemşerimiz Ali Erdemoğlu ise eğitim kalitesi ve sosyal çalışmalarla Adıyaman´a yön veren Üniversitenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğitim anlamında üzerlerine düşeni yapmaya her daim hazır olduklarını belirten Erdemoğlu; ?Bizler eğitim aşığıyız. Bir ilim yuvası olan üniversitemizle ilgili çalışmalarda seve seve ön saflarda yer almaya hazırız? dedi.

Güzel Temenniler Bizleri Mutlu etmiştir

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, güzel temennilerinden dolayı Kaymakam Gencer ve Erdemoğlu´na teşekkür etti.

Gönüllü; ?Öncelikle bu ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Gerek Besni Kaymakamımız Sayın Ahmet Gencer gerekse de hayır işlerinde yarışan ve eğitim ve istihdama sağladığı katkıyla tanıdığımız Sayın Ali Erdemoğlu´na teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor