Gençlik ve Spor Bakanı Bak; ?Adıyaman´ın Taleplerini Yerine Getirmeye Hazırız"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir dizi ziyaret ve AK Parti Gençlik Kolları Kongresine katılmak üzere Adıyaman´a geldi.

GÜNDEM 6.02.2018 12:02:01 0
Gençlik ve Spor Bakanı Bak; ?Adıyaman´ın Taleplerini Yerine Getirmeye Hazırız

Valilikte gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Bak, Adıyamanlıların devletine ve milletine bağlı olduğunu söyledi.

Adıyaman´dan talepler olduğunu aktaran Bak, "Bir Gençlik Merkezi talebi var. Merkezde bir tane var ama diğer kısımların yapılması için onun arsasını ve yerini göreceğiz. İnşallah onu Adıyaman´ımıza kazandıracağız. Onun dışında devam eden yatırımlarımız var" dedi.

İlçelere salon talebi

İlçelere de salon yapılacağını bildiren Bak, şöyle konuştu; ?Samsat ve Tut ilçemiz için salon talepleri var. Onları değerlendireceğiz. Adıyaman, fazlasını hak ediyor, dolayısıyla onun dışında da gereğini yapacağız. Talepleri değerlendiriyoruz. İnşallah onları Adıyaman´ımıza kazandıracağız. Gölbaşı´na da bir yurt talebi var. Onu da gerçekleştireceğiz. Kahta´daki ihaleye çıktı. Tabi Adıyaman hem tarihi ile hem kültürü ile yatırımları hak ediyor. Sayın Başbakanımız da sayın Cumhurbaşkanımız da özel talimatlar verdi, Adıyaman´a gerekli yatırımların yapılması için. Sayın milletvekillerimizle her zaman birlikte çalışıyoruz"

Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor

Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Bakan Bak, "Tabi ülkemiz şuanda yoğun bir süreçten geçiyor. Afrin operasyonu devam ediyor. Mehmetçiğimiz sahada mücadele ediyor, dua ediyoruz. Adıyamanlılar askerlik şubelerine koştular. Onlar vatanını, milletini ne kadar sevdiğini gösteriyorlar. Afrin operasyonu sınırımızdaki terör yuvalarını dağıtmak için yapılıyor. Dolayısıyla bizim de millet olarak Afrin operasyonuna desteğimiz çok büyük" ifadelerini kullandı.

Talepleri yerine getirmek için hazırız

Adıyaman´ın taleplerini yerine getirmek için hazır olduklarını bildiren Bak, şöyle devam etti:

"Biz Adıyaman´ın taleplerini yerine getirmek için hazırız. Bir Su Sporları Merkezi talebi var. Gelirken gördük. Atatürk Barajı su sporlarının yapılmasına müsait bir yer. Çok güzel bir coğrafyası var. Bunun için gerekli değerlendirmeleri yapacağız"

Gençlerimize büyük görev düşüyor

Ülkenin birliği ve beraberliği için gençlere büyük görevler düştüğünü açıklayan Bak, konuşmasını şöyle tamamladı; ?Ülkemizin geleceği için bu seçim çok önemli. Gençlerimize büyük görev düşüyor. Biz görüyoruz. Milli Savunmada yapılan yatırımlar ortadadır. Çok da başarılı bir operasyon sürdürülüyor. Adıyaman´da burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah Adıyaman´da gençlerin hizmetlerine devam edeceğiz. Milletvekillerimiz, valimizle beraber biz her zaman hazırız.

Bizim cumhurbaşkanımız spor içinden gelmiş olması nedeniyle de devasa statlar yapılıyor her tarafa. Lig kategori yükseldikçe biz her zaman vatandaşlarımızın taleplerinin yanındayız. Kulüpler daha güçlensin. Daha iyi seviyelere gelsinler. Biz onlara her zaman destek veririz. Bugün 34 stat yapılıyor, bunun 13 taneden 7 tanesi inşaat halinde. Bu yıl 6 tane stat daha açacağız. İnşallah Adıyaman 1954, 2-3 lig olarak devam eder. O devam ettikçe tabi talebe göre gerekli değerlendirme yaparız. Ama biz her zaman Adıyaman´a gençlik ve spor noktasında hizmete hazırız. Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız da talimatı böyleydi? dedi.

Bakan Bak´a TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, kurum müdürleri ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor